Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έξυπνος Μαρτίνς στη Λεωφόρο - Ξέχασαν πως έπεφταν κάτω οι... τραυματίες - Μη φοβάστε τον Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 10:00:00

Έξυπνος Μαρτίνς στη Λεωφόρο - Ξέχασαν πως έπεφταν κάτω οι... τραυματίες - Μη φοβάστε τον Μανωλά!

Sportdog Team
Έξυπνος Μαρτίνς στη Λεωφόρο - Ξέχασαν πως έπεφταν κάτω οι... τραυματίες - Μη φοβάστε τον Μανωλά!

Για... γέλια όσα γράφουν, δεν θυμούνται τι έκανε ο ΠΑΟ στο Γ. Καραϊσκάκης! Ο Σπύρος Γρομητσάρης εξηγεί γιατί... τόσο μπορούσε αυτός ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, παρουσιάζει τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο προπονητής και αναρωτιέται αν έκανε πρόβα ενόψει των αναμετρήσεων με Αταλάντα.

«Πανηγύριζαν την ισοπαλία στη Λεωφόρο», έγραψε ο ένας. «Τέτοιο μονότερμα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχα χρόνια να δω», έγραψε ο άλλος. Γέλασα. Ναι, ο Ολυμπιακός στήθηκε αμυντικά στη Λεωφόρο γιατί ο προπονητής του που είναι ένας εξαιρετικός και έξυπνος προπονητής καταλάβαινε για το τι είναι ή δεν είναι ικανή η ομάδα του.

Και ο Ολυμπιακός... 1/3 (σ.σ.: αν σκεφτεί κανείς πόσοι και ποιοί έλειπαν και πόσοι είναι ντεφορμέ, τόσο είναι το ποσοστό) δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω σ' αυτό το ματς. Πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε. Έχοντας υπόψιν μάλιστα ότι λίγη ώρα νωρίτερα η ΑΕΚ είχε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ γνώριζε ότι τον βολεύει και η ισοπαλία για να αυξήσει τη διαφορά μαζί της! Σούπερ.

Όλα τα υπόλοιπα, προσωπικά, τα ακούω... βερεσέ. Δίχως Σισέ, Αγκιμπού, Μπουχαλάκη, Ονιεκουρού, Γκάρι, Κούντε και τον Λαλά (και όχι μόνο, μην ξεχνάμε ότι αναβλήθηκε το ματς με τον Αστέρα καθώς τα κρούσματα ήταν περισσότερα) από covid και τον Ρέαμπτσιουκ να αποφασίζεται να παίξει τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός δεν είχε να δώσει κάτι εντυπωσιακό στο ματς. Ειδικά από τη στιγμή που συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα του Μαντί και του Μασούρα ενώ ο Ρόνι Λόπες που είχε τη μοναδική τελική (ενώ έμπαινε από δεξιά ο Μασούρας) ήταν αρνητικός.

Όσο για τα περί πανηγυρισμών για την ισοπαλία και το μονότερμα που «δεν είχαν ξαναδεί», γελάω όπως έγραψα και στην αρχή. Τα τελευταία πολλά χρόνια έχουμε δει άπειρες φορές τον Παναθηναϊκό να στήνει... πούλμαν και να νοιάζεται μόνο για την καταστροφή του ματς με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και στον α' γύρο στο Γ. Καραϊσκάκης οι πράσινοι ήταν τραγικοί. Μόνο να καταστρέψουν νοιάζονταν. Και όχι με σωστό τρόπο, δηλαδή καλή άμυνα. Πέφτοντας κάτω ως... τραυματίες. Τουλάχιστον οι παίκτες του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο έβγαλαν το ματς όρθιοι, όχι παριστάνοντας τους τραυματίες. Τεσπά. Όσοι ονειρεύονταν ήττα του Ολυμπιακού των τόσων απουσιών και μείωση της διαφοράς έμειναν με το... πτηνό στο χέρι. Και νομίζω θα μείνουν για πολύ ακόμα.

ΥΓ: Ο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΟ, μάλλον, έκανε μια πρώτη πρόβα εν όψει Αταλάντα...

ΥΓ2: Ο Λαλά ήταν κακός και σωστά έγινε αλλαγή αλλά αυτή τη φορά έχει δικαιολογία, πέρασε covid και παράλληλα είχε να παίξει ένα μήνα.

ΥΓ3: Ο Μανωλάς είναι ανέτοιμος ακόμα και φάνηκε από τις πολλές λάθος πάσες του, ειδικά στο α' ημίχρονο. Στην επανάληψη, νομίζω, ήταν καλύτερος. Θέλει χρόνο για να γίνει ο παίκτης που ξέρουμε. Θα γίνει, δεν τον φοβόμαστε.

ΥΓ4: Απογοητευτικός ήταν ο Λόπες. Σε τέτοια ματς περιμένεις 1-2 ενέργειές του που θα δικαιολογούσαν την ποιότητά του.

ΥΓ5: Ο Τικίνιο δεν τροφοδοτήθηκε και νομίζω είναι ο μόνος (μαζί με τον Βατσλίκ) δεν ευθύνεται για την εικόνα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει… προσπάθεια να το χάσει ο Ολυμπιακός - Στα "όρια" της η εξέδρα - Μαρτίνς, βάλε τον μικρό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags