Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Άμπαλοι κάνουν κριτική σε Ολυμπιακό - Πρέπει να φύγει ο Μπα - Ούτε ερασιτέχνης ηθοποιός ο Κάκος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 12:43:00

Άμπαλοι κάνουν κριτική σε Ολυμπιακό - Πρέπει να φύγει ο Μπα - Ούτε ερασιτέχνης ηθοποιός ο Κάκος!

Sportdog Team
Άμπαλοι κάνουν κριτική σε Ολυμπιακό - Πρέπει να φύγει ο Μπα - Ούτε ερασιτέχνης ηθοποιός ο Κάκος!

Τα κλισέ με τον Τουρέ και τα... αστειάκια για τη διαιτησία στον ΠΑΟΚ. Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για την αξία του Μπουχαλάκη που κάποιοι επιμένουν να μη βλέπουν, για τους λόγους που πρέπει να αποχωρήσει ο Μπα δανεικός και τα σχόλια του Τάσου Κάκου για το πέναλτι στην Τούμπα

 

 

Έλεγα να γράψω κάτι για το Ιωνικός-Ολυμπιακός στη Νεάπολη αλλά φοβάμαι ότι θα επαναλάβω τα περισσότερα, αν όχι όλα, που έχουν ήδη γραφτεί / ειπωθεί από κόσμο και κοσμάκη. Ποιά διαφορετική προσέγγιση να δώσω; Ότι είναι άμπαλοι όσοι επιμένουν να μη βλέπουν τη χρησιμότητα του Μπουχαλάκη και πόσο ρόλο έπαιξε ότι ήταν τραυματίας από τον Απόλλωνα και μετά; Και μην αρχίσουμε πάλι τα κλισέ περί: είχαμε κάποτε Τουρέ στον άξονα. Χαίρω πολύ, η οικογένεια καλά; Δε γίνεται να έχεις μόνο Τουρέδες ή Γκιλιέρμηδες. Ως ελληνική ομάδα πρέπει να έχεις και Μπουχαλάκηδες και Μασούρες.


Χρήσιμους, πολύτιμους και τίμιους ρολίστες. Και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στη Νεάπολη με τον Ιωνικό υπογραμμίστηκε η αξία του Μπουχαλάκη αλλά και του Αγκιμπού. Με σοκάρει ότι υπήρχε κόσμος που έκανε σοβαρή (έτσι νόμιζε, τρομάρα του) κριτική στα ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός τον Γενάρη και στα οποία «κατέβηκε» μισός λόγω τραυματισμών, covid και Κόπα Άφρικα. Δε θέλω να το κουράσω άλλο το θέμα, ειλικρινά είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Ό,τι και όσο καταλαβαίνει η κούτρα του καθενός.


Σήμερα λοιπόν λέω, βλέποντας τον Σισέ του πρόσφατου παρελθόντος και τον σημερινό, μήπως ο Ολυμπιακός να στείλει δανεικό στη Σεντ Ετιέν ή σε άλλη σοβαρή ομάδα και σοβαρό πρωτάθλημα τέλος πάντων, και τον Μπα; Αν πέτυχε με τον Παπέ, γιατί να μην πετύχει και με τον Ουσεϊνού; Το κακό είναι ότι η μεταγραφική περίοδος στα καλά και σοβαρά πρωταθλήματα, εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι, έχει τελειώσει. Δε μπορώ να φανταστώ λοιπόν πως δεν θα κάνει καλό και στον Μπα ένα πολυτελές «αγροτικό»; Ο Μαρτίνς ήταν εκείνος που τον είχε κάποτε βασικό και τον έβαλε ψηλότερα στην ιεραρχία από τον Σισέ, ο Μαρτίνς θα τον ξανα-μονιμοποιήσει αν κρίνει ότι το αξίζει. Αλλά αυτός ο επιπόλαιος και νευρικός Μπα δεν είναι για βασικός αυτή τη στιγμή.

ΥΓ: Είμαι βέβαιος ότι ο Τάσος Κάκος θεωρεί ότι είπε και μεγάλη εξυπνάδα δικαιολογώντας την (κατά τη γνώμη μου) λανθασμένη απόφαση του Τρεϊμάνις (το VAR ως λανθασμένη την είδε επίσης...) για μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκο. Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος αντίπαλος θα πέσει πάνω σε παίκτη του ΠΑΟΚ να θυμηθεί την «εξυπνάδα» (λέμε τώρα...) για το χειρόφρενο. Νομίζει ότι είναι και χιουμορίστας. Ούτε για καλοκαιρινή δωρεάν επιθεώρηση από ερασιτέχνες ηθοποιούς οι ατάκες του. Ούτε...

ΥΓ2: Με τον Γκάρι να παθαίνει ξανά μυϊκό τραυματισμό είναι ξεκάθαρο ότι ο Ονιεκουρού θα πάρει ξανά ευκαιρίες από τον Μαρτίνς. Και πρέπει επιτέλους να ανταποδώσει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εφιάλτης" για Ολυμπιακό, δεν φταίνε Μανωλάς-Παπασταθόπουλος - Απαντήσεις από τον... τελειωμένο

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags