Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δικαίωση Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Άσε τους προπονητές του Facebook - "Μήνυμα" με Αγκιμπού
| 2022-02-18 13:58:00

Δικαίωση Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Άσε τους προπονητές του Facebook - "Μήνυμα" με Αγκιμπού

Sportdog Team
Δικαίωση Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Άσε τους προπονητές του Facebook - "Μήνυμα" με Αγκιμπού

Η κίνηση-ματ σε Γκασπερίνι και γιατί έχει ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς, παρότι η Αταλάντα θα είναι πιο επικίνδυνη στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Σπύρος Γρομητσάρης πηγαίνει... κόντρα στο ρεύμα με τον Χένρι και εξηγεί τι συνέβη με τις αλλαγές!

Μετά το ματς με την ΑΕΚ, όταν ο Ονιεκουρού δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τσιντώτα στο φινάλε του ματς, πλημμύρισε τα κοινωνικά δίκτυα μια «πειραγμένη» εικόνα από τη νέα σειρά του Mega για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου στην οποία υπήρχε το εξής μότο: όχι άλλο Ονιεκουρού. Βλέποντας τον Νιγηριανό στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο έχω να πω: κι άλλο τέτοιο Ονιεκουρού. Ο Χένρι ήταν η κίνηση-ματ του Μαρτίνς στον Γκασπερίνι γι' αυτό το σχεδόν τέλειο α' ημίχρονο που έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας.


Με απίστευτη προσήλωση τακτικά και διαρκές πρέσινγκ και τρέξιμο ο Νιγηριανός έπαιξε κομβικό ρόλο ώστε μια σπουδαία και ποιοτική ομάδα όπως η Αταλάντα να βραχυκυκλώσει και να μη μπορέσει να απειλήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό παρά μόνο από στημένες μπάλες. Μαζί με τον Μασούρα και την άλλη κίνηση ματ του Πορτογάλου προπονητή, τον Τικίνιο που οι προπονητές του καναπέ ήθελαν να είναι στον πάγκο για να παίξει ο Ελ Αραμπί, ήταν οι άνθρωποι που μπούκωσαν το σύνολο του Γκασπερίνι και έκαναν τους οπαδούς των γηπεδούχων να δυσανασχετούν διαρκώς. Σπουδαία δουλειά, για να μην τον αδικήσω, έκανε και ο Εμβιλά.


Το κακό ωστόσο ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίδοτο στις στημένες μπάλες και ο υπερβολικός αριθμός των κόρνερ (13) που κέρδισε η ιταλική ομάδα εξουθένωσε σώμα και μυαλό των Πειραιωτών και όσο περνούσε η ώρα τα αντανακλαστικά γίνονταν χειρότερα. Είναι κρίμα γιατί το... είχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός που θα αύξανε πολύ περισσότερο τις ελπίδες του για πρόκριση. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, και παρότι η Αταλάντα συνηθίζει να είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες. Το α' ημίχρονο στο Μπέργκαμο έδειξε σε όλους ότι το μπορεί.

ΥΓ: Νομίζω ότι η θέση - έκπληξη του Αγκιμπού θα είναι επίσης κάτι από τα... προσεχώς του Ολυμπιακού.

ΥΓ2: «Κάθονταν ο βοηθός του Μαρτίνς και έδινε οδηγίες στον Μαντί και τον καθυστέρησε από το να μπει στο γήπεδο», λένε / γράφουν κάποιοι. Ε, ναι, κανονικά έπρεπε να του πουν: μπες και κάνε ό,τι νομίζεις, παίξε το σύστημα... σταυρό. Θα... καταργήσουν και τα βασικά οι «προπονητές» του Facebook. Εν τω μεταξύ είναι οι ίδιοι που γράφουν κάθε φορά (και συμφωνώ κι εγώ) πως είναι αγνώριστος φέτος ο Μαντί και δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό.

ΥΓ3: Άργησε τις αλλαγές, λένε οι... καθηγητές προπονητικής των κοινωνικών δικτύων για τον Μαρτίνς, ενώ ο Γκασπερίνι έκανε δύο στο ημίχρονο. «Έπρεπε» σύμφωνα με το... κατηγορητήριο, ν' αρχίσει και ο Πορτογάλος τις αλλαγές από το ημίχρονο κι ενώ η ομάδα του είχε κάνει ένα σχεδόν τέλειο ημίχρονο! Οι ίδιοι μετά θα ήταν που θα έλεγαν: καλά πήγαινε, τι την πείραξε την ομάδα; Δεν τους πιάνεις πουθενά λέμε.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο με Μανωλά και Σισέ - Ο λόγος που… κράζουν Μαρτίνς - Δεν είναι κόλλημα με Ονιεκούρου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags