Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πισωγύρισμα για ΠΑΟ - Σιδηρόπουλος και στημένα... τον καθάρισαν - Μεγάλο πρόβλημα με παικταρά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-19 22:42:00

Πισωγύρισμα για ΠΑΟ - Σιδηρόπουλος και στημένα... τον καθάρισαν - Μεγάλο πρόβλημα με παικταρά!

Πισωγύρισμα για ΠΑΟ - Σιδηρόπουλος και στημένα... τον καθάρισαν - Μεγάλο πρόβλημα με παικταρά!

Τα κέρδη παρά την ήττα στο Αγρίνιο και η οργή για τη διαιτησία! Οι περιπέτειες του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ, πού κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τι δείχνει η εμφάνιση της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.
 

Ο Παναθηναϊκός φεύγει με κατεβασμένο κεφάλι από το Αγρίνιο, για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, σε μια αναμέτρηση που πάντως η ήττα οφείλεται εν πολλοίς και στην διαιτησία του Σιδηρόπουλου, ο οποίος μαζί με το VAR σφύριξαν... ανάποδα όλες τις επίμαχες φάσεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Αγρινιώτες και είναι λογικό να εστιάζουν στην διαιτησία, από τη στιγμή που όλα κρίθηκαν από τα σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου και την αστοχία των πράσινων.

Σίγουρα θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αφλογιστία του Καρλίτος, ο οποίος διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αλλά γενικότερα και από τους υπόλοιπους παίκτες έλειψε η ουσία, με το Τριφύλλι να έχει περισσότερα από 10 αναξιοποίητα κόρνερ...

Τι είδαμε στο πρώτο μέρος;

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να είναι μια ομάδα που έχει αρχή, μέση και τέλος!

Αυτό φάνηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου οι πράσινοι μπήκαν να παίξουν λες και έπαιζαν στην Λεωφόρο, με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και θέλοντας να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, την ώρα που η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε συμβιβαστεί σε έναν πιο παθητικό ρόλο και θα πρέπει να νιώθει τυχερή που έχει στο ρόστερ της τον Κορνέλιους, ο οποίος έκανε ένα συγκλονιστικό πρώτο μέρος και συνδυαστικά με την μεγάλη ευκαιρία του Καρλίτος που αποσόβησε ο Ανέστης, ήταν οι δύο κυριότεροι λόγοι που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες!

Αν και η αλήθεια είναι πως η φάση του γκολ που ακυρώθηκε... ελέγχεται για το εάν έχει περάσει την γραμμή η μπάλα στην κεφαλιά του Βέλεθ προς τον Σάρλια! Όσον αφορά τον Κροάτη, ο τρόπος που έπαιξε το Τριφύλλι ήταν σαν να μην φάνηκε... ποτέ το κενό του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος από τις 11/12 έπαιζε ανελλιπώς στο πλάι του Βέλεθ.

Κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, που στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε μεγάλη ανασφάλεια για την αμυντική του λειτουργία. Από εκεί και πέρα, το πράσινο... highlight ήταν το σπριντ του Χουάνκαρ στο πρώτο μέρος που έκοψε με φανταστικό τρόπο την αντεπίθεση του Παναιτωλικού, που θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.

Τι έγινε στο δεύτερο μέρος;

Πάντως, επειδή στο ποδόσφαιρο καμία ομάδα δεν... παίζει μόνη της μια ... κακή στιγμή ή στην προκειμένη περίπτωση δύο στημένες φάσεις μπορεί να αρκούν για να κρίνουν μια αναμέτρηση! Αναφερόμαστε στο φάουλ του Μεντόζα που κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη και το πέναλτι του Καρλίτος, το οποίο αποσόβησε ο Ανέστης. Αυτές οι δύο στημένες φάσεις έκριναν το ματς, σε μια αναμέτρηση που κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τον Παναιτωλικό, ωστόσο πλήρωσε την αστοχία του και το εξαιρετικό στημένο του Μεντόζα.

Πρόκειται σίγουρα για πισωγύρισμα, αλλά αυτή τη φορά είναι τουλάχιστον... περισσότερο ως προς την βαθμολογία, παρά ως προς την εικόνα της ομάδας, που θα πρέπει να κάνει το καθήκον της στα εναπομείναντα ματς για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάβρος ο κόσμος του ΠΑΟ! "Σέρβος... Γκουαρντιόλα ο Γιοβάνοβιτς - Διούδη κάτσε πάγκο - Εγκλήματα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags