Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δύσκολες αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Τελευταίος να... αλλάξει ο Μαρτίνς - Έξω για καλό του ο Αγκιμπού
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 13:53:00

Δύσκολες αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Τελευταίος να... αλλάξει ο Μαρτίνς - Έξω για καλό του ο Αγκιμπού

Sportdog Team
Δύσκολες αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Τελευταίος να... αλλάξει ο Μαρτίνς - Έξω για καλό του ο Αγκιμπού

Τα... χαζά γκολ, οι αλλαγές που έρχονται και οι δηλώσεις Λουτσέσκου! Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για το λάθος με τον μικρό Καμαρά, για τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν στο Λιμάνι και τα έλεγε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και δεν πίστευε ποτέ.

Το είχα γράψει σε blog την 21η Μαρτίου, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Τότε ήταν στο βασικό σχήμα και ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον πρώτο και είχε αφήσει στο ματς τον δεύτερο. Είχα γράψει τότε ότι, πέρα από τον κακό Μαντί, θα έβγαζα και τον ευάλωτο σε τζαρτζαρίσματα και μη συγκεντρωμένο Αγκιμπού.


Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Μαντί όχι μόνο δεν ήταν στην 11άδα αλλά ούτε καν στην αποστολή για «εσωτερικό θέμα» όπως δήλωσε ο προπονητής μετά τη λήξη του ματς. Ο Αγκιμπού ήταν ξανά στην 11άδα και έμεινε στο γήπεδο ως το φινάλε του αγώνα αφού δεν ήταν σ' αυτούς που αντικατέστησε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ούτε είμαι προπονητής ούτε τον παριστάνω. Όμως είχα την ίδια αίσθηση που είχα και μετά τον ΠΑΣ αλλά και μετά απ' όλα τα ματς στα οποία έχει αγωνιστεί ο Αγκιμπού από τη μέρα που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα. Δεν δικαιολογεί την παρουσία του στην 11άδα. Αποτελεί εύκολη λεία αμυντικά για τους αντιπάλους, συνεισφέρει λίγα έως καθόλου δημιουργικά και επιθετικά. Ναι, προσπαθεί αλλά η ουσία του αγγίζει το απόλυτο μηδέν. Καταλαβαίνω ότι τον συμπαθεί πολύ ο Μαρτίνς και θέλει να «βγει» το πρότζεκτ, όμως ίσως κάνει καλό στον Αγκιμπού να μείνει λίγο έξω και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο αρχικό σχήμα.



Ότι, γενικώς, ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά τελευταία το ξέρετε και το βλέπετε, δεν χρειάζεστε εμένα να σας το επισημάνει. Μέχρι πρότινος ήταν, τουλάχιστον, καλός αμυντικά. Τελευταία έχει χάσει τη συγκέντρωσή του. Δέχεται συνεχώς γκολ. Και δέχεται χαζά και «φθηνά» γκολ ενώ δεν σταματάει να παραχωρεί και στημένες μπάλες, κόρνερ ή φάουλ κοντά στην περιοχή του Βατσλίκ, φέρνοντας εαυτόν σε δύσκολη θέση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Για μια σειρά από λόγους. Λόγους που ξέρουμε. Λόγους που δεν ξέρουμε αλλά υποθέτουμε.

Τα κακά πολλαπλασιάζονται περισσότερο από τα καλά στο μυαλό όλων γιατί λειτουργεί και ο θυμός που φέρνει και θολούρα στο μυαλό. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να αλλάξουν ελάχιστα έως καθόλου στον Ολυμπιακό. Η ομάδα θα πορευτεί ως το τέλος της σεζόν ως έχει. Και ύστερα επιβάλλεται να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν θα είναι όλες εύκολες αποφάσεις αλλά το ζητούμενο είναι να γίνουν. Αν αποφάσιζα στον Ολυμπιακό, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θα άλλαζα θα ήταν προπονητή που θέλει η φωνασκούσα... χάβρα στα social media.

ΥΓ: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ και έχασε στο Κλ.Βικελίδης από τον Άρης και... γλιτώσαμε το: είμαστε μέσα στους τρεις στόχους που έλεγε ο Λουτσέσκου ξανά και ξανά αν και γνώριζε ότι ούτε πρωτάθλημα προλάβαινε ούτε το Conference θα κατακτούσε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πρωταθλητής χωρίς ταυτότητα - Tου... χεριού του o Μαρτίνς για Γιοβάνοβιτς - Λάθος ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό



 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags