Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αν ήμουν Μαρτίνς θα έβγαζα στο ημίχρονο Μαντί-Αγκιμπού - Μόνο τότε θα παίξει ο Φορτούνης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 16:42:00

Αν ήμουν Μαρτίνς θα έβγαζα στο ημίχρονο Μαντί-Αγκιμπού - Μόνο τότε θα παίξει ο Φορτούνης!

Sportdog Team
Αν ήμουν Μαρτίνς θα έβγαζα στο ημίχρονο Μαντί-Αγκιμπού - Μόνο τότε θα παίξει ο Φορτούνης!

Η απογοήτευση με τους Καμαρά και τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο. Ο Σπύρος Γρομητσάρης εξηγεί γιατί δεν βρίσκεται στις αποστολές ο Κώστας Φορτούνης και σχολιάζει με νόημα την εικόνα των Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά που... σκίζονται σε αγώνες και προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Αν ήμουν Μαρτίνς στα Γιάννενα θα άφηνα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τον Αγκιμπού, όχι μόνο τον Μαντί που ήταν για μία ακόμη φορά κακός και πηγή κινδύνων για... τον Ολυμπιακό, όχι για τους γηπεδούχους. Χαρακτηριστική ήταν η φάση (κάπου) στο 20ο λεπτό στο α' ημίχρονο που «πούλησε» μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ σε διπλή ευκαιρία τετ-α-τετ που έσωσε ο Βατσλίκ. Ειλικρινά προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση για την εικόνα του Μαντί φέτος και αδυνατώ. Ούτε ο covid-19 ούτε όποιο άλλο πρόβλημα μπορεί να δικαιολογήσει αυτό που συμβαίνει. Δεν έχασε τη φόρμα του για 1-2 μήνες, είναι ντεφορμέ όλη τη σεζόν με ελάχιστες εκλάμψεις. Συμβαίνει κάτι στο μυαλό του, στον τρόπο που σκέφτεται; Δεν ξέρω. Ας το βρουν οι αρμόδιοι.

Κακός τελευταία είναι και ο Αγκιμπού. Δίχως ουσία στο παιχνίδι του. Δίχως εκείνο τον τρόπο παιχνιδιού που θαυμάσαμε μέχρι τις γιορτές και πριν να φύγει για το Κόπα Άφρικα. Θέλει κι άλλη ξεκούραση σώματος ή θέλει ξεκούραση μυαλού; Και γι' αυτό το θέμα ας απαντήσουν οι αρμόδιοι, δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς και οι υπόλοιποι στον σύλλογο.

Φυσικά δεν θέλει... κρέμασμα ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Είναι σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και πρότζεκτ για τον σύλλογο που θα φέρουν χρήματα. Απαιτείται ωστόσο να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για να βελτιωθούν ατομικά και να βελτιωθεί και το σύνολο.



Κατά τα λοιπά, δεν αντέχει και πολύ σε κριτική το ματς όπως δεν θα αντέχουν και τα υπόλοιπα ως το φινάλε της σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά πια τι μπορεί και τι δεν μπορεί ο φετινός Ολυμπιακός. Ξέρουμε που δεν είναι καλός και που είναι καλός. Όλα έχουν απαντηθεί. Απορώ με ορισμένους που δεν βαριούνται να λένε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Αυτά που πρέπει θα γίνουν τότε που πρέπει, τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Όσο για τον Φορτούνη που συζητούν αρκετοί, θα παίξει όταν το... αποφασίσει ο ίδιος. Δηλαδή όταν προπονηθεί με την ένταση και τη διάθεση των υπολοίπων. Τώρα μάλλον αισθάνεται μούδιασμα και μια φοβία και πάει με προφύλαξη στο Ρέντη. Δεν έχει... γκαζώσει. Ευκαιρία είναι τώρα στη διακοπή να τσιτώσει και να πείσει τον Μαρτίνς να τον πάρει και στην αποστολή και να τον βάλει. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα που λένε.

Απλά είναι ξεκάθαρο σε όλους πως όταν βλέπεις τον 35χρονο Ελ Αραμπί και τον μεγαλύτερο Βαλμπουενά να σκίζονται σε προπονήσεις και ματς και να τρέχουν όσο μπορούν και να παλεύουν, δεν θα πάρει κάποιος θέση που είναι σε αρκετά χαμηλότερες στροφές... Σαφές και αδιαπραγμάτευτο σ' αυτόν τον Ολυμπιακό είναι αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας… κατά Λουτσέσκου - "Πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ" - Ξεκάθαρο για το χέρι στον Ολυμπιακό (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags