Facebook Pixel Super League: Βαρούχας… κατά Λουτσέσκου - "Πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ" - Ξεκάθαρο για το χέρι στον Ολυμπιακό (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 23:13:00

Βαρούχας… κατά Λουτσέσκου - "Πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ" - Ξεκάθαρο για το χέρι στον Ολυμπιακό (Vid)

Βαρούχας… κατά Λουτσέσκου - "Πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ" - Ξεκάθαρο για το χέρι στον Ολυμπιακό (Vid)

Σχόλιο για τον Ρουμάνο και "απάντηση" στους Πειραιώτες που... φωνάζουν για χέρι πριν το γκολ του ΠΑΣ. Ποιο ήταν το σχόλιο του καθηγητή διαιτησίας στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ και τις διαμαρτυρίες των ομάδων.
 

Super League: Όπως κάθε εβδομάδα, ο Παναγιώτης Βαρούχας εμφανίστηκε στην "Αθλητική Κυριακή" και ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν είχε δύσκολες φάσεις, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο οποίος ασχολήθηκε μόνο με το γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο μέτρησε σωστά αφού δεν υπήρξε οφσάιντ.

Πάντως, ο καθηγητής διαιτησίας αναφέρθηκε επίσης στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στο ξέσπασμα του Ρουμάνου τεχνικού προς τον διαιτητή για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε χαρακτηριστικά ότι "Μεγάλος προπονητής ο Λουτσέσκου, αλλά η σημερινή του αντίδραση δεν είναι υπέρ του. Και δεν είχε δίκιο στη φάση που διαμαρτυρήθηκε".

 

 


Πολλή συζήτηση έγινε για τη διαιτησία του ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός, με τους Θεσσαλονικείς να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε τον Άρη για τα παράπονά του στη φάση του 49', υπογραμμίζοντας ότι διαιτητής και VAR θα έπρεπε να έχουν σφυρίξει πέναλτι για μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες στον Σάσα, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε στο πόδι τον αντίπαλό του.

Παράλληλα, ο έμπειρος αναλυτής εστίασε σε ένα λάθος του βοηθού, που δεν είδε οφσάιντ σε βάρος του Άρη στο 12', ενώ τόνισε ότι ορθώς δόθηκε κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καμαρά για φάουλ στον Σένκεφελντ (88') παρά τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για αποβολή.

Τέλος, ο παλαίμαχος διαιτητής "απάντησε" στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώνοντας διαιτητή και VAR για τις αποφάσεις τους.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι το γκολ του ΠΑΣ μέτρησε σωστά, αφού ναι μεν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντομίνγκεθ πριν φτάσει στον σκόρερ Περέα, όμως υποστήριξε ότι το χέρι ήταν σε φυσική θέση. Για τη φάση του 77', που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, ανέλυσε ότι ο Καμαρά γλίστρησε και έπεσε μόνος του στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, δίχως να υπάρχει ανατροπή από τον Σάλιακα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή ΑΕΚτζήδων: "Πώς καταντήσατε έτσι; Πελάτες του ΠΑΟΚ - Φέρε Σάντος, βιαζόταν για τη χορεύτρια"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags