Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οργή ΑΕΚτζήδων: "Πώς καταντήσατε έτσι; Πελάτες του ΠΑΟΚ - Φέρε Σάντος, βιαζόταν για τη χορεύτρια"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 22:50:00

Οργή ΑΕΚτζήδων: "Πώς καταντήσατε έτσι; Πελάτες του ΠΑΟΚ - Φέρε Σάντος, βιαζόταν για τη χορεύτρια"!

Sportdog Team
Οργή ΑΕΚτζήδων: "Πώς καταντήσατε έτσι; Πελάτες του ΠΑΟΚ - Φέρε Σάντος, βιαζόταν για τη χορεύτρια"!

"Μόνο Αραούχο! Είδαμε τι έγινε και όταν βγήκε ο Μάνταλος..."! Ξέσπασαν οι οπαδοί της Ένωσης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ένας Κριχόβιακ δεν φέρνει την άνοιξη. Αυτό αποδείχτηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο ενθουσιασμός περίσσιος στο ντεμπούτο του Πολωνού μέσου με τα κιτρινόμαυρα. Δεν μπόρεσε όμως η παρουσία του να διορθώσει τα κακώς κείμενα; Πως να μπορέσει άλλωστε; Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αυτό επισημαίνουν οι Ενωσίτες στα σχόλια τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου.

Οι ΑΕΚτζήδες ξέσπασαν στην κυριολεξία. Τα μηνύματά τους μαρτυρούν μεγάλη οργή και απογοήτευση. Βλέπουν ότι η ομάδα που βλέπουν δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της. Νιώθουν ντροπή και ζητούν αλλαγές. Διαβάστε τα χαρακτηριστικότερα μηνύματα που συγκέντρωσε το Sportdog.

Δε ξέρουν να αμυνθούν. Δε ξέρουν να επιτεθούν. Δε ξέρουν τι να κάνουν με τη μπάλα. Μπαίνουν μέσα στο κουτί και χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Ό,τι γίνει, είναι απο προσωπικές εμπνεύσεις. Κανένα πλάνο παιχνιδιού, κανένα σχέδιο ανάπτυξης.

Αγύμναστοι του κερατά, οι άλλοι έχουν παίξει 3 παιχνίδια σε 10 μέρες και είναι δύο ταχύτητες πάνω. Κανένα νεύρο, κανένα τρέξιμο, πηγαίνουν στις φάσεις χλιαρά, χωρίς δύναμη, αδύναμοι σαν νεογέννητα. Βάλε και κακή προετοιμασία, "καληνύχτα Μαργαρίτα".

Διοικητικά, χάλια μαύρα, απο τις τσιγκουνιές της κεφαλής και τα "παιδιά και παραπαίδια", μέχρι τον υπεύθυνο επικοινωνίας που αντί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ΑΕΚ, κάνει δηλώσεις τύπου "όποιος έχει τηλεόραση βλέπει", αλλά και τους τεχνικχαχαχαχαχαχαχ διευθυντές, που υποθηκεύουν το (βραχυπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο) μέλλον της ΑΕΚ με μεταγραφές αμφιβόλου ποιότητας με τακτικές τύπου "τον έχω δεί στον Manager" (θυμάστε που γελάγαμε που τα έκανε κάποτε ο Κανελλάκης στον Ιωνικό αυτά?), οπότε και διοικητικά εκ του αποτελέσματος, άχρηστοι όλοι.Γιατί καταντήσατε έτσι την ΑΕΚάρα μας?Γιατί?Ένα μεγάλο "γιατί" βγαίνει απο τα στόματά μας.

Ο άλλος (ονόματα μη λέμε, ακριβοπληρωμένος) μετρούσε την ώρα να τελειώσει το ματς να πάει να χωθεί στα μπούτια της χορεύτριας και όμως έπαιξε σχεδόν όλο το ματς...ο Μαροκινός έκανε δύο καλά ματς και την έχει δει Μαραντόνα...τι να σου κάνει ο άμοιρος ο Αραούχο να παλεύει μόνος του...όσο για το μεγάλο αρχηγό,μια από τα ίδια... τρικυμία και τρέμουλο στα μεγάλα ματς...

Το χειρότερο από αυτή την ομάδα είναι ότι νομίζει ότι κανένας δε φταίει ο ένας κοίταγε τον άλλο με τα χέρια στη μέση σε κάθε λάθος σαν να έλεγε ότι φταίει ο συμπαίκτης του κ όχι αυτός. ( εκτός από αραουχο )

Τι να σου κανει και ο προεδρος αν δεν εχουν λιγο φιλοτιμο οι παιχτες να εχουν γινει πελατες του παοκ εγω θα ντρεπομουνα

Αραουχο μόνο … όλοι οι άλλοι δρόμο … για ακόμα μια φορά που χάνεις από τον μπαοκ , είμαστε πελατες των ΜΑΟ ΜΑΟ τα τελευταία 4 χρόνια , η ομάδα δεν έχει ψυχή δεν μπορούν να πάρουν έστω μια κίτρινη δηλαδή να δείξουν ότι το παλεύουν να τρέξουν για την φανέλα …. Κρίμα για τον κόσμο της ΑΕΚ που πάει και βλέπει την ομάδα από κοντά , Κρίμα για τα 16 χιλιάδες διαρκείας , φέρτε Σαντος να προετοιμάσει την ομάδα για Αγία Σοφία μόνο έτσι θα αλλάξει η ομάδα !!!

Απειθαρχοι παιχτες, ανυπαρκτη αμυνα, πιο αργο κεντρικο αμυντικο διδυμο δεν υπαρχει, επιθεση με σχέδιο Καλογηρου (επιθεσηηηη χωρις πλανο) Μια απο τα ιδια απο τοτε που εφυγε ο Χιμενεθ και καθε φορα που εφευγε. Εχετε χασει οπαδους κυριοι και αυτο ειναι περιουσια για μια ομαδα οχι τα φραγκοδιφραγκα που γλυτωνετε με τις επιλογες προπονητων παιδικων ομαδων που κανετε. Ντροπη σας.

Ολοι ειναι τουριστες. Τσουμπερ περιπατητης....Αμραμπατ μια σεντρα σωστη δε βγαζει....μανταλος πουθενα....αυτοι πληρωνονται;;;

Ο Μανταλος και ο καραφλας χαλανε ολοι την ομαδα,ο πρωτος είναι... αχρηστος ο δευτερος θελει μια μπαλα μονος του τρεχει τρεχει και στο τελος κανει μαλακια.

Πρεπει ο Μελισσανιδης να κανει δυο σωστα πραγματα,1ον εναν κανονικο προπονητη και 2ον εναν κανονικο τεχνικο διευθυντη.

Aπο το να διωχνειs προπονητεs παρε και κανενα παιχτη η ομαδα δεν βλεπετε στην αμυνα ουτε στο κεντρο.

Ομάδα χωρίς τρόπο ανάπτυξης χωρίς πλάνο χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης στο γήπεδο αλλά ακόμη και έτσι ακόμη και χωρίς προπονητή να έπαιζαν έπρεπε να δείξουν σεβασμό στον κόσμο της ομάδας ανύπαρκτοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να ήθελαν να χάσουν έτσι φάνηκε.

Οι πιο πολλοί βλέπουν αποτέλεσμα, εμείς που το έχουμε σπουδάσει , βλέπουμε άλλα. Είναι πολύ απλό. Υπάρχει η προπονητική (τακτική-προπονητης) η γυμναστική (φυσική κατάσταση -προετοιμασια - γυμναστής) και οι μονάδες (τεχνική -μυαλο -ψυχολογια).

Το Α και το Ω είναι η προετοιμασία, έκει χτίζονται όλα, αν δεν είναι καλή η χρονιά χάνεται , εκτός αν έχεις μεγάλη διαφορά σε ατομικές μονάδες (παίχτες) και γάτο προπονητή να καλύπτει τα κενά με τακτική. Ο προπονητής οφείλει να διαμορφώσει την τακτική σύμφωνα με τις μονάδες που έχει και όχι το αντίθετο, και να κρύβει τις αδυναμίες, και πολλές φορές την διαφορά την κάνουν ατομικές προσπάθειες καλών παιχτών. Ο γυμναστής παίζει τεράστιο ρόλο στην πορεία της ομάδας τη σεζόν. Σαν ΑΕΚτζηδες και σαν ΑΕΚ δείτε και κρίνετε τι ακριβώς από όλα αυτά έχουμε φέτος,και τι έχει γίνει.

Οι παίχτες χωρίς προετοιμασία (γυμναστή)και χωρίς τακτική (προπονητή) απλά υπάρχουν. Και οι ατομικές προσπάθειες έχουν να κάνουν με τον γυμναστή ????.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κανονικούς προπονητές ( με σωστή τακτική και αναλόγως αναγκών αλλαγές τακτικής στον αγώνα η για να καλύψουν αδυναμίες) , κανονικούς γυμναστές ( που με σωστό conditioning καλύπτουν αδυναμίες σαν μονάδες ) και μπορούν οι παίχτες σωστά γυμνασμενοι να βγάλουν σωστές ενέργειες και υπερπροσπαθειες ώστε να γυρίσουν με λεπτομέρειες οποιοδήποτε handicap.

Σαν ΑΕΚ όλα όμως λάθος, λάθος επιλογές προπονητών,που για να επιβάλουν την δικιά τους τακτική σε ομάδα με άλλο δυναμικό βγάζουν όλες τις αδυναμίες στη σέντρα αντί να τις καλύπτουν. Γυμναστές και med stuff της τύχης. Πέρσι επί καρερα την προετοιμασία την έκανε γυμναστής χιονοδρομίας. Οι παίχτες δεν μπορούν να κάνουν σωστή ενέργεια, χωρίς ψυχολογία, χώρις φυσική κατάσταση. Τραυματισμοί συνεχόμενοι και με αργές επιστροφές. Και όσο για προπονητές , παιδιά αλήθεια, είναι κάθε στοίχημα να βρεις χειρότερο από τον προηγούμενο αλλά οι εκολαπτομενοι τεχνικοί διευθυντές και σκάουτερ το καταφέρνουν, να τραβάμε τα Μάλια μας όσοι γνωρίζουμε τακτική. Παιδιά δεν ζητάμε τίποτα, τα βασικά ζητάμε και όλα θα γίνουν. Δεν θέλουμε μάγους, ένα team να κάνει τα λογικά τίποτα άλλο .

Ε δεν είναι τόσο δύσκολο.... Φτάνει πια .

Αν θέλετε έρχομαι αφιλοκερδώς, να βοηθήσω, (είμαι αρκετά καλύτερος σε κομμάτια φυσικής κατάστασης και τακτικής από οτιδήποτε έχει περάσει από την ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια).

Αφού ο Μάνταλος βγήκε στο 56' γιατί δεν το γυρίσαμε το ματς και δεν κερδίσαμε με 1-4 τουλάχιστον;;

Και δηλαδή δεν γίναμε με την μια υπερομαδάρα μετά την προπόνηση στο Σεραφείδιο; Με αυτά που διάβαζα τόσο καιρό νόμιζα πως η ομάδα θα απογειωνόταν! Δηλαδή, θα ρίχναμε 4-5 γκολ στον ΠΑΟΚ σήμερα! Τουλάχιστον.

Θυμίζω πως ο Bajevic, ο Santos, ο Ferrer και μια χρονιά ο Jimenez, έκαναν προπόνηση στους Θρακομακεδόνες...

Αλλά το καλό γκαζόν και το τσιμέντο, δεν απογείωσαν καμιά ομάδα ποτέ! Θες πρωτ' απ' όλα ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΤΗ!

Εμείς απαιτούμε να δούμε με Γιαννίκη και Οφρυδόπουλο να δούμε μπάλα...

5 ισοπαλίες, 7 ήττες(οι 5 συνεχόμενες) στα τελευταία 12 ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ρεκόρ ιστορικό 98 χρόνων που μόνο να μεγαλώσει μπορεί...

4 χρόνια δεν καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικά στην ομάδα και αντί να διώξετε αυτούς που όντως φταινε, κάθεστε και τα ρίχνετε στους προπονητές και στου τεχνικούς διευθυντές.

Φέρε αύριο τον Μέσι το Ρονάλντο όσο υπάρχουνε loosers στην ομάδα μας αυτό το πράγμα θα βλέπουμε.. αυτός ο τάνκοβιτς τι σκατα έχει κάνει και δεν τον βάζει καθόλου πόσο χειρότερος μπορεί είναι από τον περιπατητή τον τσουμπερ. Αύριο βιντεάκι με τον αετό που εκπαιδεύουμε στην Αγία Σοφία.. μας έχουν ξεφτιλίσει όλοι.. τίγρη αυτό δεν είναι ΑΕΚ.

Φερτε επιτελους εναν κανονικο προπονητη Τωρα ,η "ομαδα" δεν εχει αρχη και τελος ειναι καφενειο και αφηστε τον Σαντος που δεν προκειται ποτε να ρθει.Ελεος λυπηθείτε τον κοσμο ,ντροπη !

Μιλάμε για ομάδα καφενείο!! Σχεδιασμός να τρίβεις τα μάτια σου!!!Άσε που είναι πολύ δουλεμενη ομάδα με αυτοματισμούς! Ο καλύτερος αυτοματισμός που έχει είναι να γυρνάει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα και δεύτερος καλύτερος να γυρνάνε οι μέσοι την μπάλα πίσω στα σέντερ μπακ και αυτοί να προσπαθούν να διώξουν αφού πρώτα δώσουν σασπένς με τους αντιπάλους επιθετικούς να τους στριμώχνουν για τα καλά και οριακά να τους κλέψουν την μπάλα!!

Βάλτε τουλάχιστον να παίξουν όσοι δεν πήραν παιχνίδια την χρόνια...

Φέρτε και παιδάκι από την β να πάρουν αγώνες...

Δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες ...είναι ένα συνονθύλευμα που περιφέρεται στο γήπεδο...του κοιτάς και λυπάσαι...

Δεν θα πάρουμε παιχνίδι στα πλέι οφ...ίσως κατά τυχη καμια ισοπαλία...

Ο Κριχοβιακ τι να κάνει το παληκάρι...ήρθε ανέτοιμος να πάρει χρόνο να πάει στο Μουντιάλ..

Επιτέλους πάρτε παιδιά απο την β και βάλτε τα να παίξουν..αρκετά με τους άνευρους και με λουζερ νοοτροπία παίκτες.

Έχουν εθιστεί με την ήττα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά είναι κάτι ακόμη περισσότερο. Φαίνεται εντελώς αδούλευτη η ομάδα, δεν μπορεί να βγάλει αυτοματισμούς στο γήπεδο, μηδέν φαντασία στη δημιουργία, στατικό και προβλέψιμη σε κάθε σχεδόν επίθεση. Ως συνήθως άμυνα για γέλια, και στο γκολ φάνηκε ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα: Υπάρχει ΣΥΝΟΛΙΚΑ πρόβλημα ανασταλτικης λειτουργίας. Οι μέσοι δεν κόβουν και δεν πρεσάρουν καν! Ειναι ξεκάθαρο ότι έγιναν εγκληματα πέρσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία.

Αραούχο μακάρι να φύγεις δεν σου αξίζει τίποτα από αυτή την ομάδα αμραμπατ κάθε ευχή να πιάσει και όσοι λέτε για κρικοβιακ να βράσετε μπάλα να μυρισετε ...όλη η ομάδα ένα χάλι με κανένα επιθετικό πλάνο τα αποδυτήρια όλα τα χρόνια τα ίδια σκατα είναι τους έφαγαν όσους έλεγαν την γνώμη τους και ήθελαν λεφτά.

γιατι δεν βαζετε καποιον απο τους μανατζαρεους να κοουτσαρουν ετσι κι αλλιως οι προπονητες που φερνεται ειναι διακοσμητικα στοιχεια. αλλα αυτα ειναι σε δευτερη μοιρα ζητω το insta story!!!!

Η ομάδα είναι άρρωστη και όλο αυτό ξεκινάει από τη διοίκηση και το δηθεν project της..Αυτό το καταλαβαίνεις με το ότι όσοι παίχτες φύγανε από την ομάδα διαπρέπουν σε ομάδες του εξωτερικού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζει ο Λουτσέσκου για δύο... μεταγραφές - Δεν είναι μάγος ο Κριχόβιακ - Έξαλλοι με Άμραμπατ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags