Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Θα περάσει... αυτός ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ; - Ο Ελ Αραμπί έτρεχε στο 93’ κι άλλοι... κορόϊδευαν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 18:33:00

Θα περάσει... αυτός ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ; - Ο Ελ Αραμπί έτρεχε στο 93’ κι άλλοι... κορόϊδευαν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα περάσει... αυτός ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ; - Ο Ελ Αραμπί έτρεχε στο 93’ κι άλλοι... κορόϊδευαν!

Ο τεράστιος κίνδυνος για Μαρτίνς και το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα! Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά τελειώσει, όμως το Κύπελλο μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στους Πειραιώτες. Θα μπορέσουν να συνέλθουν;

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη γνωστή φετινή του εικόνα στα Γιάννινα και δικαίως πέταξε άλλους δύο βαθμούς, απέναντι σε μία ομάδα που είχε πάθος, έβγαλε… τσαμπουκά και το πάλεψε, παρότι ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Πειραιώτες, παρά τα όσα δήλωσε για ακόμα μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς. Η διαφορά με τους διώκτες του δεν γίνεται να μειωθεί και το πρωτάθλημα δεν θα χαθεί.

Ωστόσο, αν συνεχίσουν έτσι οι Ερυθρόλευκοι που λογικά θα συνεχίσουν καθώς δεν υπάρχει… μαγικό κουμπί στο ποδόσφαιρο για να αλλάξουν άμεσα εικόνα, λογικά θα χαθούν και τις εντυπώσεις εκτός από βαθμούς. Ήδη στον κόσμο υπάρχει «μουρμούρα» για τις φετινές εμφανίσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο πως έχει χαθεί και η… δίψα του κόσμου.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει ακόμα «δίψα» εντός των αποδυτήριών, γιατί ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και ίσως μετά κι ένας τελικός. Και σε αντίθεση με τα όσα ίσχυαν στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, όπου στον Ολυμπιακό ξεκάθαρα είχαν αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το νταμπλ είναι μονόδρομος και αν οι «Ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από τον Δικέφαλο, σε διπλά ματς, τότε το πρόβλημα θα είναι τεράστιο, για όλους στην ομάδα! Οι δικαιολογίες για την Ευρώπη δεν υπάρχουν, ειδικά τώρα, που οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να παίζουν στο Conference League και θεωρητικά είναι περισσότερο κουρασμένοι.

Όσον αφορά το παιχνίδι στα Γιάννινα, ο Ολυμπιακός ήταν ξανά… άχρωμος και χωρίς φαντασία. Δημιούργησε μόλις δύο ευκαιρίες, δεν είχε κίνηση και γενικά παρουσίασε και πάλι τα γνωστά του επιθετικά προβλήματα. Η μεγάλη διαφορά αφορούσε βέβαια την παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ήταν πολύ ανεβασμένος και βοηθούσε τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Μάλιστα, ο Μαροκινός είναι από τους λίγους που βγάζουν πάθος στο χορτάρι και δεν σταματάει να τρέχει. Ακόμα και στο 93’ γύρισε στο κόρνερ για να μαρκάρει, όταν συμπαίκτες του απλά… περπατούσαν.

ΥΓ. Άλλη μία ομάδα διάβασε και χτύπησε τον Ολυμπιακό με βαθιές μπαλιές στο κέντρο της άμυνας, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Το ίδιο είχε κάνει και ο Άρης πριν από μία εβδομάδα. Ο Μαρτίνς πρέπει να το… ψάξει, κυρίως για του χρόνου!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό, φεύγουν έξι παίκτες - "Τελειώνει" δύο Έλληνες ο Μαρτίνς - Έκπληξη Χασάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags