Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει "διαμαντάκι" ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Όλες οι επιθέσεις περνούν από τα πόδια του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 23:11:00

Πρώτος ή δεύτερος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη - "Δόλιο" χτύπημα με Κούρτιτς - Αυτοί έκραζαν το… Μίλκο Cup

του Μάνου Τσαλγατίδη
Πρώτος ή δεύτερος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη - "Δόλιο" χτύπημα με Κούρτιτς - Αυτοί έκραζαν το… Μίλκο Cup

Οι... καλοθελητές θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα ενόψει "τελιλών"! Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την εμφάνιση του Δικεφάλου στο Γ. Καραϊσκάκης, για τους παίκτες που επέστρεψαν και την ανάγκη να έρθει η νίκη την Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο φινάλε των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έδειξε πως ο ασθενής έχει σφυγμό και πως τελικά ίσως μπορεί να αντιστρέψει την όλη κατάσταση. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του δύο τελικούς, που πλέον δεν πρέπει απλά να πιάσει καλή απόδοση, αλλά να κερδίσει! Οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να κερδίσουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά την καλή τους εμφάνιση δεν τα κατάφεραν, αλλά υπάρχουν κάποια θετικά που μπορεί να κρατήσει κανείς από την εν λόγω εμφάνιση.

Αρχικά οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν παραδόξως μια φρεσκάδα που τους έλειπε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί όχι μόνο επέστρεψαν στην αποστολή, αλλά πήραν και χρόνο συμμετοχής, που θα τους βοηθήσει να βρουν ρυθμό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτά αναφορικά με τον αγώνα του Γεώργιος Καραϊσκάκης, άλλωστε ήταν ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει και μεγάλη ανάλυση. Από δω και στο εξής είναι το... ζουμί της όλης υπόθεσης για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά επιβάλλεται να κερδίσει τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, έτσι ώστε και δεύτερος να βγει και ψυχολογία να πάρει, αλλά και να μπορέσει να διώξει την αρνητική ενέργεια που περιβάλλει τον οργανισμό εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων και της... αποχής από τις νίκες.



Πιστεύω πως στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους υπόλοιπους τραυματίες για να μπορέσουν και αυτοί να έχουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους ενόψει του τελικού του ΟΑΚΑ. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη, μπορεί όλοι να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία στα προκριματικά του Conference League, αλλά δεν νοείται ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να τερματίζει κάτω από τις θέσεις 1-2. Είναι και θέμα πρεστίζ πώς να το κάνουμε τώρα; 

Ωστόσο, ότι και αν συμβεί ο οργανισμός του Δικεφάλου μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πρέπει να είναι μια γροθιά. Ο ενωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τα πάντα. Όλοι θα κριθούν δίκαια μετά το τέλος της σεζόν και αυτό είναι βέβαιο.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, είναι πως σε καμία περίπτωση δεν ευσταθούν οι φήμες περί αποχώρησης του Γιασμίν Κούρτιτς, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες διάφοροι καλοθελητές. Η αλήθεια πως τόσο εντός της Θεσσαλονίκης, όσο και εκτός υπάρχουν αρκετοί... καλοθελητές που θα ήθελαν να αποσταθεροποιήσουν  τον ΠΑΟΚ πριν από ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού του.

Τώρα που το θυμήθηκα, όλοι αυτοί που φωταγώγησαν γειτονιές, πανηγύρισαν που επιτέλους το όνομα της ομάδας θα γράφεται στα λατινικά και που επισκέφθηκαν προπονητικά κέντρα για να κράξουν τους παίκτες της ομάδας, δεν ήταν οι ίδιοι που προσπάθησαν να μειώσουν την πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη και μιλούσαν για Ιντερτότο και Μίλκο Cup; 

Χθες που οι ομάδες τους βγήκαν ή και όχι στα προκριματικά του Conference League, γιατί έκαναν σαν τρελοί από την χαρά τους ή από τα νεύρα τους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "διαμαντάκι" ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Όλες οι επιθέσεις περνούν από τα πόδια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags