Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ούτε Καλάθης ούτε Παπαπέτρου, μόνο Παπαγιάννης - Χεζόνια ή Μπέικον - Η "σκούπα" τα άλλαξε όλα!
Μπάσκετ
| 2022-07-15 20:43:00

Ούτε Καλάθης ούτε Παπαπέτρου, μόνο Παπαγιάννης - Χεζόνια ή Μπέικον - Η "σκούπα" τα άλλαξε όλα!

Ούτε Καλάθης ούτε Παπαπέτρου, μόνο Παπαγιάννης - Χεζόνια ή Μπέικον - Η "σκούπα" τα άλλαξε όλα!

Όσοι στηρίχθηκαν... μέχρι τέλους και η επόμενη μέρα στο Τριφύλλι. Γιατί ο Έλληνας σέντερ έμεινε ο τελευταίος πιστός στην ομάδα, οι μεγάλες αλλαγές μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και οι μεταγραφές που θα κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει όσους έφυγαν.

Ο Παναθηναϊκός από εκεί που σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κρατήσει μάξιμουμ 2 ξένους (Νέντοβιτς + Μέικον ή Σαντ Ρος) και την πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών του, βλέπει περίπου έναν μήνα μετά την σκούπα από τον Ολυμπιακό να έχουν γίνει μαζικές αλλαγές στο ρόστερ. Ενδεικτικό είναι πως από τους πράσινους έχουν φύγει όλοι οι ξένοι που έπαιξαν πέρυσι με την πράσινη φανέλα, ο Παπαπέτρου, ο Καββαδάς και ο Κασελάκης!

Από τους ξένους αποτελούν παρελθόν οι Γιόβιτς, Νέντοβιτς, Σίβα, Μέικον, Ουάιτ και Έβανς, ενώ απομένουν τα τυπικά για τον Σαντ Ρος, ο οποίος δεν αποκλείεται να καταλήξει στην ΑΕΚ. Εάν υπάρχουν δύο μη αναμενόμενες αποχωρήσεις αυτές ήταν δεδομένα οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, μιας και ήταν οι 2 παίκτες, μαζί με τον Παπαγιάννη, που έχουν ρόλο και σε έναν κανονικό Παναθηναϊκό που θα πρωταγωνιστεί.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο μόνος που μένει και στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα είναι ο Παπαγιάννης, με τον σέντερ του Τριφυλλιού να αναμένεται να είναι και ο αρχηγός της ομάδας τη νέα σεζόν. Ούτε ο Καλάθης που έχει βγάλει πακτωλό χρημάτων από το κλαμπ, ούτε ο Παπαπέτρου που επί μια τετραετία στηρίχθηκε μέχρι... τέλους από τους πράσινους!

Η ουσία είναι ότι η σκούπα αλλάζει τα πάντα στον Παναθηναϊκό, από το επιτελείο μέχρι τους παίκτες και οι μόνοι που συνεχίζουν σε σχέση με πέρυσι είναι οι Μποχωρίδης, Παπαγιάννης, Χουγκάζ και Μαντζούκας.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι κινήσεις των Γουόλτερς, Γκριγκόνις, Άντριους, Καλαϊτζάκη και Λι δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο όλα θα κριθούν από τον αντί-Παπαπέτρου, την ώρα που ο βασικός παίκτης στο 4 εκτός απροόπτου θα είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς.

Εάν ο Παναθηναϊκός φέρει παίκτη επιπέδου Χεζόνια, ή έστω Μπέικον πακέτο με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, τότε θα ξεχαστεί σύντομα η φυγή του Παπαπέτρου. Διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα, μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφυγε ο Παπαπέτρου - Αντικαταστάτης από το top επίπεδο - Τρεις μεταγραφές και... Μήτογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags