Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρατάει από Βόλο Μπρινιόλι και Ιωαννίδη - Κανένα… άλλοθι για Μπλάνκο - "Πονάνε" Βίγια και Γκατσίνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 23:27:00

Κρατάει από Βόλο Μπρινιόλι και Ιωαννίδη - Κανένα… άλλοθι για Μπλάνκο - "Πονάνε" Βίγια-Γκατσίνοβιτς

Κρατάει από Βόλο Μπρινιόλι και Ιωαννίδη - Κανένα… άλλοθι για Μπλάνκο - "Πονάνε" Βίγια-Γκατσίνοβιτς

Τα μεγάλα κενά στο ρόστερ και ο κίνδυνος για ένα μεγάλο πισωγύρισμα! Όσο η ενίσχυση δεν θα έρχεται, τόσο οι πράσινοι θα προβληματίζουν. Ο Ηλίας Λιβάνιος αναλύει.

«Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη, μας έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα». Αυτό ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Και η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι είχαν τεράστιο πρόβλημα στον τομέα της ανάπτυξης, κάτι που φυσικά δεν υπήρχε την περσινή χρονιά. Και αυτό το πρόβλημα υπάρχει από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είδε πριν λίγο καιρό να αποχωρούν οι Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς και όχι μόνο δεν κράτησε κανέναν, αλλά έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουλίου, δύο εβδομάδες πριν το ματς πρώτο ματς στην Ευρώπη και ο μόνος που έχει έρθει είναι ο ελπιδοφόρος Τσέριν.

Ειδικά για τον Μπλάνκο δεν υπάρχουν πολλά... άλλοθι και δεν γίνεται να αποτελεί δικαιολογία ότι ήθελε λεφτά ο ατζέντης του παίκτη. Εξάλλου, πήγε σε ομάδα που δεν θα παίζει καν στη χώρα της, από τη στιγμή που ο πόλεμος των Ρώσων με τους Ουκρανούς μαίνεται.

Η ενίσχυση φωνάζει από... μακριά πως πρέπει να έρθει, αρκεί να μην είναι αργά για τα ματς με την Σλάβια, διότι θα έχουν πετάξει οι πράσινοι αρκετά από τα πράγματα που έχτιζαν πέρυσι. Εάν υπάρξει αποκλεισμός από τους Τσέχους, η ομάδα θα έχει κάνει πισωγύρισμα.

Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν η ετοιμότητα που έδειξε στο πρώτο μέρος ο Μπρινιόλι, αλλά και η διάθεση που έβγαλε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο γήπεδο ο Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ στάθηκε αρκετά άτυχος σε όλες του τις φάσεις, ωστόσο εάν συνεχίσει να παίζει έτσι είναι δεδομένο πως τα γκολ θα έρθουν.

Κλείνοντας, το πιο ανησυχητικό για το Τριφύλλι είναι πως πίσω από τους εξαιρετικούς Αϊτόρ και Παλάσιος είναι το... χάος και τις δύο φορές που βρέθηκε σήμερα στο έδαφος, όλοι ανησύχησαν έστω και προσωρινά. Δεν γίνεται τέλος Ιουλίου η ομάδα να έχει μόλις δύο καθαρόαιμους εξτρέμ. Όσο για το μηδέν στην άμυνα σήμερα (και για 4η φορά φέτος), ήταν περισσότερο συγκυριακό στο πρώτο μέρος, μιας και ο Βόλος δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μουρμούρα" στο χειρότερο δυνατό timing και πριν την Σλάβια - Υποχρεώση η πρόκριση γιατί... χάθηκε!

 

 
Παναθηναϊκός - Βόλος ΝΠΣ 0-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags