Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κατάφερε και γύρισε το κλίμα ο ΠΑΟ - Δεν φοβάται κανέναν - "Χτυπάει" τίτλο με... αυτόν τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 15:30:00

Κατάφερε και γύρισε το κλίμα ο ΠΑΟ - Δεν φοβάται κανέναν - "Χτυπάει" τίτλο με... αυτόν τον Ολυμπιακό

Κατάφερε και γύρισε το κλίμα ο ΠΑΟ - Δεν φοβάται κανέναν - "Χτυπάει" τίτλο με... αυτόν τον Ολυμπιακό

Η επόμενη μεταγραφή και η ευκαιρία του Τριφυλλιού για πρωταθλητισμό. Πώς τα έφεραν όλα τούμπα οι Πράσινοι με τις τελευταίες προσθήκες, η μάχη για τον φετινό τίτλο και η κατάσταση στο Λιμάνι που αποτελεί... ευκαιρία.
 

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικές ημέρες από το φιλικό με τον Βόλο στη Λεωφόρο, εκεί όπου φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει έλλειμμα επιλογών ενόψει των προκριματικών με τη Σλάβια Πράγας. Τη μουρμούρα για την καθυστέρηση των μεταγραφών, διαδέχθηκε ο ενθουσιασμός από τις προσθήκες των Σποράρ και Βέρμπιτς. Δικαιολογημένη η ευφορία, από τη στιγμή που η ομάδα ενισχύθηκε με δύο τοπ παίκτες μεσοεπιθετικά.

Βέβαια, η κριτική στην πραγματικότητα αφορούσε το γεγονός ότι οι Πράσινοι θα αντιμετώπιζαν χωρίς ουσιαστική ενίσχυση τη Σλάβια. Πράγμα που δεν θα αλλάξει, καθώς ο Σποράρ θα δηλωθεί μεν στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά μόνο στον επαναληπτικό της Λεωφόρου και ερχόμενος από τον πάγκο θα βοηθήσει (εφόσον πάντα το κρίνει απαραίτητο ο Γιοβάνοβιτς). Για να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, όμως, η ΠΑΕ κατάφερε και το γύρισε το κλίμα. Δηλαδή ακόμα και καθόλου να μην αγωνιστούν Σποράρ και Βέρμπιτς (σ.σ. ο δεύτερος δεν έχει έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο 3ο προκριματικό, ούτε στα play-offs του Conference), η ψυχολογία του κόσμου έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο.

Πάμε να δούμε, ωστόσο, και την πιο μακρινή εικόνα. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει από εδώ και στο εξής να πάρει ακόμα έναν εξτρέμ, με το όνομα του Βιτίνιο να παίζει δυνατά. Παράλληλα, θα έρθει και ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου Βέρμπιτς και στο "10", με τη μεταγραφική ενίσχυση να ολοκληρώνεται με ακόμα ένα "8άρι". Με δεδομένο ότι ήδη η δουλειά του Ιβάν έχει φανεί, ο νέος Παναθηναϊκός δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν στο νέο πρωτάθλημα. Και είτε ο σύλλογος το πει ανοιχτά είτε όχι, η ομάδα φέτος θα κάνει πρωταθλητισμό!

Ειδικά η κατάσταση του Ολυμπιακού, αποτελεί ευκαιρία για όλους να απειλήσουν τους πρωταθλητές. Ακόμα και εντελώς αλλαγμένοι να παρουσιαστούν οι Πειραιώτες με ακόμη 8-9 μεταγραφές που διαλαλούν πως θα κάνουν, θα χρειαστούν χρόνο σαν νέο σύνολο με καινούργιο προπονητή, προκειμένου να βρουν τα πατήματά τους. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχοντας τον ίδιο τεχνικό για δεύτερη σερί χρονιά, με παίκτες ποιότητας να έχουν ντυθεί στα πράσινα, έχει μπροστά του μοναδική ευκαιρία να παλέψει για την υπέρβαση! Κι αυτό είναι κάτι που εκτός από τον κόσμο, φυσικά, το προσδοκούν άπαντες και εντός του κλαμπ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάτησε το κουμπί" ο Αλαφούζος, για αυτό τα… έσκασε τώρα - Φέρνει παικταρά άμεσα και στα εξτρέμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags