Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει… τρέλα ο ΠΑΟ στο καμίνι - "Τραβάει τα μαλλιά" του ακόμα ο Παλάσιος - "Βουνό" ο Μάγκνουσον!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 22:35:00

Θέλει… τρέλα ο ΠΑΟ στο καμίνι - "Τραβάει τα μαλλιά" του ακόμα ο Παλάσιος - "Βουνό" ο Μάγκνουσον!

Θέλει… τρέλα ο ΠΑΟ στο καμίνι - "Τραβάει τα μαλλιά" του ακόμα ο Παλάσιος - "Βουνό" ο Μάγκνουσον!

Γιατί δεν χάθηκε η πρόκριση, ποιοι ξεχώρισαν και ο ανεπαρκής. Τι χρειάζεται να κάνει το Τριφύλλι για να γυρίσει από το 2-0 της Τσεχίας και να αποκλείσει την ανώτερη Σλάβια, η κόκκινη με... απόφαση, ο Σποράρ που θα κάνει τη διαφορά και το μέλλον του Βαγιαννίδη.

Όλα τα πράγματα και πως τα αντιμετωπίζει κανείς, είναι θέμα οπτικής. Και ας ξεκινήσουμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του μετά από 5 χρόνια στην Ευρώπη, έπεσε πάνω στη χειρότερη κλήρωση που μπορούσε να του έρθει. Για να έπαιρνε αποτέλεσμα στην Πράγα για αρχή, έπρεπε να είναι άριστα προετοιμασμένος και πάνω απ' όλα πλήρης. Και τις τελευταίες ημέρες σαν όλα να συνομότησαν, ώστε η ομάδα να ταξιδέψει στην Έντεν Αρένα με τους χειρότερους οιωνούς. Ίωση πρώτα οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, οι οποίοι κλήθηκαν να παίξουν χωρίς ουσιαστικά προπονήσεις. Ίωση την τελευταία στιγμή οι Σένκεφελντ-Αλεξανδρόπουλος και οι δύο εκτός αποστολής.

Σε αυτή τη σειρά με τη Σλάβια, είναι σαν όλα να πηγαίνουν στραβά. Όλα όμως. Μπαίνει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο και παρότι δεν κρατάει μπάλα, δεν δίνει παράλληλα και χώρους στους Τσέχους. Κι εκεί είναι που έρχεται ο Γάλλος διαιτητής Μπουκέ, που αποφασίζει να αποβάλει τον καλύτερο (μέχρι εκείνη τη στιγμή) ποδοσφαιριστή των Πράσινων. Ο Παλάσιος θα βλέπει την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε και θα τραβάει τα... μαλλιά του.

Έγινε φανερό ότι η Σλάβια είναι ανώτερη ως σύνολο. Ακόμα και 0-0 να έληγε το παιχνίδι, ξανά στη Λεωφόρο υπέρβαση θα χρειαζόταν. Πόσο μάλλον τώρα, που το καντράν έδειξε 2-0. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πάει με ηττοπάθεια στη ρεβάνς. Αυτή την τρέλα του κόσμου, ο οποίος ταξίδεψε και δεν σταμάτησε να τραγουδά στην Πράγα, καλείται να την βγάλει η ομάδα πλέον στο χορτάρι. Προφανώς, η υπόθεση πρόκριση είναι πολύ δύσκολη πια. Ωστόσο οι Πράσινοι δεν είναι εκ των προτέρων χαμένοι και αυτό, πρέπει να περάσει σε όλους.

Δεν μπορεί ο παράγοντας τύχη να σε πηγαίνει τόσο κόντρα για πάντα. Και επειδή την τύχη σου πρέπει να την διεκδικείς και όχι να την περιμένεις, ο Παναθηναϊκός πρέπει και θα παίξει με το... μαχαίρι στα «δόντια» στον επαναληπτικό του «Απ. Νικολαΐδης». Ένα γκολ αρκεί, για να γίνει η Λεωφόρος καμίνι. Μην ξεχνάμε, ότι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλάβια θα υπάρχει και Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος. Κι ο Σποράρ που είδαμε στην Πράγα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, ακόμα κι αν κληθεί τόσο νωρίς ν' αγωνιστεί βασικός.

Υ.Γ. Μάγκνουσον... βουνό! Ο Ισλανδός σε ένα βράδυ που δεν είχε άξιο συμπαραστάτη στο κέντρο της άμυνας έδειξε τη μεγάλη κλάση του.

Υ.Γ1. Δυστυχώς, ο Σάρλια είναι ανεπαρκής ακόμα και για το ρόλο του τρίτου στόπερ.

Υ.Γ2. Ο Βαγιαννίδης αν συνεχίσει έτσι, το ταβάνι του ποδοσφαιρικά είναι απροσδιόριστο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags