Facebook Pixel Το στολίδι του Αργοσαρωνικού! Στα χρώματα της Ελληνικής Επανάστασης με φανέλα Εθνικής Κροατίας
| 2022-08-08 07:16:00

Το στολίδι του Αργοσαρωνικού! Στα χρώματα της Ελληνικής Επανάστασης με φανέλα Εθνικής Κροατίας

Ποδοσφαιρικό ταξίδι με ματιά από "Το Γεωγραφόμπαλο"
Το στολίδι του Αργοσαρωνικού! Στα χρώματα της Ελληνικής Επανάστασης  με φανέλα Εθνικής Κροατίας

Το βλέπουν όπως την έβλεπαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης, η Πέγκυ και η Ελένεθ Βλαχάκοου

Υδρα, Δημοτικό Γήπεδο.

Μια απομάκρυνση της μπάλας που καταλήγει σε κάποια κρεβατοκάμαρα. Η εξατμισμένη σάλτσα ντομάτας, από τα μαγειρευτά σαλιγκάρια που «σπάει» τη μύτη σε 22 εξαντλημένους αθλητές.

Οι οδηγίεςγια αλλαγή που... συζητούνται και πέραν των τεσσάρων λευκών γραμμών. Γιατί πολύ απλά, δίπλα από αυτές υπάρχουν σπίτια.

Σπίτια που λατρευούν, την μπάλα, τις πίττες από γλυκά χόρτα του βουνού και την Ελλάδα. Δεδομένο το τελευταίο⁉️

Όχι για τους Υδραίους, οι οποίοι έδωσαν στην ομάδα τους (Αθλητικός Όμιλος Ύδρας) τα χρώματα που παραπέμπουν στον κόκκινο σταυρό των σημαιών της Ελληνικής Επανάστασης.

Από εκεί προέκυψαν και οι εμφανίσεις της ομάδας που παραπέμπουν περισσότερο σε Εθνική Κροατίας. Ο χλοοτάπητας στο γήπεδο μπήκε το 2013.

Προηγουμένως υπήρχε χώμα. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού και πολλοί κάνουν λόγο για προνομιακή  τοποθεσία, αφού μπορείς από εκεί να δεις όλη την Ύδρα... στο πιάτο.

Όπως την έβλεπαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης, η Πέγκυ και η Ελένεθ Βλαχάκοου. Το γήπεδο συγκαταλέγεται στα κορυφαία με κινηματογραφική θέα από ψηλά και πλήθος μεγάλων δημοσιογραφικών οργανισμών καλύπτουν αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά, που γίνετα ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στα αφρογάλανα νερά του Αργοσαρωνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ύδρα είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού σε έκταση πίσω από Σαλαμίνα και Αίγινα και ανήκει στην περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags