Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει πρωτάθλημα - Έχασε άδικα μια πρόκριση, αλλά θα σηκώσει κεφάλι!
| 2022-08-11 22:50:00

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει πρωτάθλημα - Έχασε άδικα μια πρόκριση, αλλά θα σηκώσει κεφάλι!

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει πρωτάθλημα - Έχασε άδικα μια πρόκριση, αλλά θα σηκώσει κεφάλι!

Διαιτησία, αστοχία και κούραση στη Λεωφόρο. Έρχονται μεταγραφές! Οι Πράσινοι αν και πάλεψαν όσο μπορούσαν, δεν κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι στη Σλάβια και έχασαν τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Υπάρχει όμως και συνέχεια...
 

Κρίμα. Αυτός ο Παναθηναϊκός που είδαμε στη Λεωφόρο με τη Σλάβια άξιζε την πρόκριση. Ισοπέδωσε τους Τσέχους που μέχρι το 70', δεν μπορούσαν καν να κρατήσουν την μπάλα. Πέρα από τα διαιτητικά λάθη που επαναλήφθηκαν και στη Λεωφόρο, θα σταθούμε μόνο στην εικόνα της ομάδας.

Όσο είχε δυνάμεις, για 65 λεπτά δηλαδή περίπου, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απλά καλός. Ήταν απόλυτα κυριαρχικός, απέναντι στην καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να είχε βρει μπροστά του στο δρόμο για τα πλέι-οφ του Conference. Ο λόγος που το 1-0 ήθε στο 58', ήταν η αστοχία του στις μεγάλες φάσεις που δημιούργησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σποράρ μπορεί να έχασε δύο μεγάλες φάσεις και να σκόραρε στην τρίτη, όμως συνολικά έδειξε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για φορ κλάσης. Οι κινήσεις του κοντά και μακριά από την περιοχή είναι υποδειγματικές και αν είναι υγιές το παιδί, θα κάνει μεγάλα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ναι, ο μεγάλος στόχος της Ευρώπης χάθηκε. Και ναι, άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι στεναχωρημένοι γιατί το μέγεθος του Τριφυλλιού, επιτάσσει να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά «σαλόνια». Ωστόσο χωρίς να θέλουμε να... χρυσώσουμε το «χάπι», αυτή η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει φέτος μια χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι τέτοια η ποιότητά της, που με τις προσθήκες που ήδη έχουν γίνει και τις μεταγραφές που αναμένονται, το ταβάνι αυτού του συνόλου μπορεί να μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Και κάτι τελευταίο, που επίσης πρέπει να σημειωθεί. Το θέμα δεν είναι ότι ο Καμπετσής κάνει το μοιραίο λάθος στο τέλος που φέρνει το τελικό 1-1. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η ομάδα άργησε να ενισχυθεί, αναγκάστηκε να παίζει την πρόκριση με τον κομμένο πριν λίγο καιρό Καμπετσή.

 

 
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags