Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Είπε ψέματα για Άρη ο Λουτσέσκου; - Δεν υπάρχει σύγκριση με ΠΑΟΚ - Ψάχνει για ελεύθερο παίκτη!
| 2022-09-06 12:41:00

Είπε ψέματα για Άρη ο Λουτσέσκου; - Δεν υπάρχει σύγκριση με ΠΑΟΚ - Ψάχνει για ελεύθερο παίκτη!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Είπε ψέματα για Άρη ο Λουτσέσκου; - Δεν υπάρχει σύγκριση με ΠΑΟΚ - Ψάχνει για ελεύθερο παίκτη!

Η τεράστια διαφορά των δύο συλλόγων και οι ανάγκες του Δικεφάλου. Πόσες μεταγραφές πρέπει να κάνουν οι ασπρόμαυροι για να καλύψουν τα κενά τους και πόσες τελικά θα γίνουν και πότε. Ο Μάνος Τσαλγατίδης σχολιάζει όσους βιάστηκαν να κριτικάρουν τον Ρουμάνο προπονητή και τις ελλείψεις στο ρόστερ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη ανέφερε μεταξύ άλλων πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς σε υψηλότερο επίπεδο από τους «κιτρινόμαυρους» και πως αυτοί πρέπει να κάνουν πολλά βήματα για να φτάσουν τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα τα λόγια του ήταν τα εξής: «Βρίσκομαι και εγώ και η ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο σε σχέση με τον Άρη. Και εγώ αλλά και εμείς ως ομάδα εύχομαι στους οπαδούς του Άρη να ζήσουν ό,τι ζήσαμε εμείς και να έρθουν στην θέση μας για όσα έχουμε καταφέρει και να νιώσουν την υπερηφάνεια που νιώσαμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι αλαζόνας, ο Άρης πρέπει να προχωρήσει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο μας με βάση τα όσα έχουμε καταφέρει». 

Μετά από τις δηλώσεις του λοιπόν όλοι έπεσαν να τον φάνε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, Αλήθεια ο Ρουμάνος τεχνικός είπε κάποιο ψέμα ή μήπως ήταν υπερβολικός. Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει πόσο πιο ψηλά είναι ο ΠΑΟΚ από τον Άρη; Οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει 2 πρωταθλήματα μέσα στο γήπεδο έχουν πάει συνολικά σε 5 τελικούς Κυπέλλου έχοντας κατακτήσει μάλιστα τους 4 από αυτούς, ενώ πέρσι έφτασαν στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Aπό την άλλη τα τελευταία χρόνια ο Άρης από τίτλο ο μοναδικός που έχει κατακτήσει είναι αυτός του καλύτερου φίλου του Ολυμπιακού. Τόσο απλό είναι. Δεν τίθεται καν σύγκριση. Οι «ασπρόμαυροι» είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ζουν για δύο ματς σε όλη τη σεζόν, αυτά με τον Δικέφαλο. 

Στα πιο σοβαρά τώρα... Νομίζω πως είναι οφθαλμοφανές, πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν ή και παραπάνω παίκτες για τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Αναμφίβολα επιβάλλεται η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα έχει την ικανότητα και την οξυδέρκεια να δημιουργεί φάσεις και ρήγματα στον αντίπαλο. Επίσης, στην ομάδα δεν υπάρχει καθαρό αριστερό εξτρέμ. Ούτε ο Μπίσεσβαρ, ούτε ο Κουαλιάτα, ούτε ο Ελ Καντουρί, αλλά ούτε και ο Αντρίγια είναι παίκτες που η θέση τους είναι στο αριστερό φτερό της επίθεσης. 

Η δική μου άποψη είναι πως στο ρόστερ χρειάζεται να προστεθεί και ένας επιθετικός. Βέβαια, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, από την άποψη πως υπάρχουν ο Ολιβέιρα, ο Κούτσιας και ο Μπράντον, με τον πρώτο να έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Επιμένω πάντως, πως η ομάδα χρειάζεται έναν killer μπροστά. Ίσως ο Ίβηρας να καταφέρει να βρει τον εαυτό του στην πορεία και να γίνει ο παίκτης που ξέρουμε όλοι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα όμως δεν είναι κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τον Ισπανό, δεν είναι κακός παίκτης, απλά δεν είναι καθαρό εννιάρι.

Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή και ήδη τσεκάρονται οι ελεύθεροι παίκτες, αλλά και αυτοί που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους. ΄Άλλωστε, ο Λουτσέσκου το έχει τονίσει αρκετές φορές δημοσίως πως θέλει παίκτη για την μεσοεπιθετική του γραμμή.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags