Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καλύτερος από όλους τώρα ο ΠΑΟ - Ισοπέδωσε με μπαλάρα την ΑΕΚ - 2-1 αντί για 4-1!
| 2022-09-12 00:05:00

Καλύτερος από όλους τώρα ο ΠΑΟ - Ισοπέδωσε με μπαλάρα την ΑΕΚ - 2-1 αντί για 4-1!

Καλύτερος από όλους τώρα ο ΠΑΟ - Ισοπέδωσε με μπαλάρα την ΑΕΚ - 2-1 αντί για 4-1!

Ο Παναθηναϊκός που δεν είχε χαφ να βάλει από τον πάγκο, χωρίς το βασικό του δίδυμο στα στόπερ, δεν κέρδισε απλώς την ΑΕΚ. Την ισοπέδωσε!

Παναθηναϊκός: Φεύγοντας η ΑΕΚ με το τελικό 2-1 εις βάρος της από τη Λεωφόρο, θα πρέπει να νιώθει και ικανοποιημένη.

Ήταν τόσο καλός ο Παναθηναϊκός στο "Απ. Νικολαΐδης", που εκτός από τα δύο γκολ με πέναλτι είχε και δύο δοκάρια, 3 χαμένα τετ-α-τετ, φάσεις από τις οποίες θα μπορούσε το σκορ να έχει ανοίξει και να τελειώσει, κάλλιστα, 3-1 ή και 4-1. Άλλωστε η Ένωση από συγκυρία και ένα αβίαστο λάθος του Πέρεθ στο κέντρο, κατάφερε να προηγηθεί με το τέρμα του Πινέδα.

Είναι τρομερά σημαντική αυτή η νίκη που πέτυχαν οι Πράσινοι. Ο Παναθηναϊκός που δεν είχε χαφ να βάλει από τον πάγκο, χωρίς το βασικό του δίδυμο στα στόπερ (σ.σ. Μάγκνουσον-Σένκεφελντ), χωρίς το βασικό 8άρι που είναι να αποκτηθεί, με τον Μπερνάρ ανέτοιμο, δεν κέρδισε απλώς την ΑΕΚ. Την ισοπέδωσε! Η υπεροχή του Τριφυλλιού ήταν τέτοια, που στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κυνηγούσε κι άλλο γκολ και όχι η Ένωση, για να ισοφαρίσει.

Προφανώς, όλα αυτά δεν γίνονται στην τύχη. Η ομάδα έχει τη σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει χτιστεί πάνω σε συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές αρχές, τις οποίες με συνέπεια βγάζει σταθερά στο χορτάρι. Και το πιο ενθαρρυντικό; Ότι για αυτό τον Παναθηναϊκό τα καλύτερα είναι, πραγματικά, μπροστά.

Έχουν περάσει 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με το Τριφύλλι να είναι ήδη στο +4 από τον Ολυμπιακό και στο +6 από την ΑΕΚ. Ακόμα κι αυτές οι διαφορές, ωστόσο, δεν θα είχαν καμία σημασία αν ο Παναθηναϊκός δεν έπειθε. Αυτή είναι, όμως, η διαφορά. Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα του Ιβάν, πείθει και τους... πιο άπιστους. Ας συνεχίσουν έτσι και όλα θα γίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός για τίτλο μετά τη νίκη με ΑΕΚ και τη γκέλα του Ολυμπιακού - Δείτε τη βαθμολογία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags