Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πιο δύσκολη και σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα - Τι έβλεπαν τα μάτια μας τόσα χρόνια χωρίς VAR
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-09 22:17:00

Η πιο δύσκολη και σημαντική νίκη - Ξύλο ο Αστέρας - Τι έβλεπαν τα μάτια μας τόσα χρόνια χωρίς VAR!

Η πιο δύσκολη και σημαντική νίκη - Ξύλο ο Αστέρας - Τι έβλεπαν τα μάτια μας τόσα χρόνια χωρίς VAR!

Οι καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό και ο... απίθανος διαιτητής! Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για τον Παναθηναϊκό που μοιάζει αλύγιστος, την απίστευτη απόφαση του ρέφερι Παπαδόπουλου πριν δώσει σωστά το πέναλτι στον Αϊτόρ και τη φοβερή ατμόσφαιρα... πρωταθλητή στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Τι κι αν έχει παίξει ήδη δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Η σημερινή (9/10) νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, είναι η πιο δύσκολη και πιο σημαντική που έχει πετύχει η ομάδα έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Είναι τόσο σημαντική, γιατί την πέτυχε κόντρα σε έναν αντίπαλο που ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ, πάτησε το χορτάρι της Λεωφόρου για να κάνει τρία πράγματα. Να παίξει ξύλο, να εκνευρίσει παίκτες-εξέδρα και να κάνει καθυστερήσεις. Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, από το πρώτο λεπτό!

Η ομάδα δεν ήταν καλή. Ωστόσο πραγματικά τα ελαφρυντικά ήταν αρκετά. Με κυριότερο την απουσία του Σπόραρ. Ο Ιωαννίδης έτρεξε, πάλεψε, προσπάθησε, αλλά η ποιότητα του Σλοβένου φορ είναι ασύγκριτη. Ο επιθετικός δεν είναι μόνο το γκολ. Είναι η ικανότητα του να δώσεις πράγματα, ακόμη κι αν δεν βρεις τελική. Ακόμα κι αν δεν βρεις εκτέλεση. Όπως έκανε δηλαδή ο Σπόραρ π.χ. με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν κέρδισε σε μία ανύποπτη φάση το πέναλτι από τον Κοτάρσκι.

Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και δεν το λέμε, απλώς, για να το... πούμε. Υπάρχει όμως κάτι που, πλέον, είμαστε σε θέση να το υποστηρίξουμε καθαρά. Ο φετινός Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι στη μάχη του τίτλου μέχρι τέλους. Το δείχνει με τις ανατροπές του, το πείσμα του, τις μεγάλες νίκες ακόμα κι όταν δεν είναι καλά, όπως εν προκειμένω με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μια μικρή αναφορά, τέλος, για τη διαιτησία. Αν έχετε το Θεό σας στη φάση του πέναλτι στον Αϊτόρ, ο Παπαδόπουλος είχε δώσει αρχικά επιθετικό φάουλ του Ισπανού! Το να μην έδινε τίποτα και να περίμενε το τσεκ από το VAR, θα ήταν ανθρώπινο λάθος. Το να σφυρίζεις ωστόσο ακριβώς το αντίθετο απ' ότι πραγματικά συνέβη, αυτό θα το πούμε κομψά... αχαρακτήριστο. Τι έβλεπαν τα μάτια μας τόσα χρόνια χωρίς VAR...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Μακέντα για μεγάλη ελληνική ομάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags