Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται κι άλλος μετά τον Μπέικον - Ανοιχτό για μεταγραφή, ποιος φεύγει - Κατάθεση ψυχής με Μονακό!
Μπάσκετ
| 2022-10-22 00:20:00

Έρχεται κι άλλος μετά τον Μπέικον - Ανοιχτό για μεταγραφή, ποιος φεύγει - Κατάθεση ψυχής με Μονακό!

Έρχεται κι άλλος μετά τον Μπέικον - Ανοιχτό για μεταγραφή, ποιος φεύγει - Κατάθεση ψυχής με Μονακό!

Το Τριφύλλι που πάλεψε άνισα με ό,τι είχε απέναντι στη Μονακό και η τεράστια μεταγραφή του Μπέικον, η οποία είναι πιθανό να μην είναι η τελευταία! Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ας ξεκινήσουμε από τα αγωνιστικά, που πάντα σε βραδιά παιχνιδιού συνιστούν προτεραιότητα. Ο Παναθηναϊκός έκανε υπέρβαση τεράστια απέναντι στη Μονακό. Πέραν της δεδομένης ανωτερότητας των Μονεγάσκων, οι Πράσινοι σε αυτό το ματς κατέβηκαν χωρίς Παπαγιάννη, σταθερά χωρίς Ουόλτερς και με απροπόνητο τον Ντέρικ Ουίλιαμς, παρότι ο Αμερικανός έκανε το ματς της ζωής του με ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 28 πόντους.

Όσο και να προσπαθείς σε αυτά τα ματς, όμως, ένας αντίπαλος σαν τον Μάικ Τζέιμς αρκεί, για να σου πάρει το ροζ φύλλο αγώνα μέσα από τα χέρια! Γι' αυτό τον έχει η Μονακό και τον χρυσοπληρώνει, γι' αυτό φέρνει και τον Μπέικον ο Παναθηναϊκός. Σε αναμέτρηση που πήγε πάνω από τους 80 πόντους ο Παναθηναϊκός άντεξε, πάλεψε όσο δεν πήγαινε, αλλά στο τέλος για να είμαστε ειλικρινείς λύγισε από αυτόν τον... υπερπαίκτη που λέγεται Τζέιμς, όπως γράψαμε και στο post match του ΟΑΚΑ.

Πάμε τώρα στο μεγάλο θέμα του Ντουέιν Μπέικον, υπενθυμίζοντας τι γράφαμε σε αυτό το blog μετά τις δηλώσεις του παίκτη ότι ήθελε να έρθει: "Σε ένα ρόστερ που φαίνεται καλά δομημένο αλλά του λείπει η σταθερή απειλή στο σκοράρισμα, ο πρώην άσος της Μονακό μπορεί να λύσει -και με το παραπάνω- ένα τέτοιο πρόβλημα. Ταυτόχρονα, ας μην κρυβόμαστε, ο κόσμος θα... φτιαχνόταν με ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπέικον. Και σε μία ομάδα που θέλει να ξανακερδίσει τον κόσμο της, ο 27χρονος Αμερικανός θα ήταν το... κερασάκι. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που και ο ίδιος κάνει σαφές άνοιγμα στο κλαμπ".

Ο Μπέικον ήταν πάντα, όχι τώρα μόνο, μία ευκαιρία που δεν έπρεπε να χαθεί για τον Παναθηναϊκό. Έστω και καθυστερημένα, λοιπόν, ο σούπερ σταρ που έκανε για τα καλά το "μπαμ" πέρσι με τη Μονακό ντύθηκε στα πράσινα και επιτέλους, στο κλαμπ συνειδητοποίησαν πόσο έλειπε ένας τέτοιος παίκτης. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί ένα αδιανόητο επιθετικό ταλέντο, που απειλεί από κοντά, από μακριά, μαζεύει πάνω του την προσοχή των αντιπάλων, δημιουργώντας ταυτόχρονα χώρο και για τους συμπαίκτες του. Την ίδια στιγμή, μη γελιόμαστε, η μεταγραφή του Μπέικον... έφτιαξε (και) τον κόσμο. Παίζουν κι αυτά το ρόλο τους στον αθλητισμό.

Τέλος, να δώσουμε και κάτι τελευταίο που προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ο Ντουέιν Μπέικον ανακοινώθηκε επίσημα, ωστόσο είναι πιθανό να μην είναι αυτός η τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Τριφυλλιού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα και για 4άρι, κάτι που αν όντως συμβεί, κάποιος από τους ξένους που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ μοιραία θα κοπεί.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… έσκασε χοντρά ο Γιαννακόπουλος για Μπέικον - Πώς έγινε η ανατροπή, κρυφός όρος στο συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags