Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Ξύπνησε ο γίγαντας ΠΑΟ - Σκάνδαλο αυτό που έγινε στη Λεωφόρο – Ξύλο, διαιτησία και… κυνήγι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 22:32:00

Ξύπνησε ο γίγαντας ΠΑΟ - Σκάνδαλο αυτό που έγινε στη Λεωφόρο - Ξύλο, διαιτησία και… κυνήγι!

Ξύπνησε ο γίγαντας ΠΑΟ - Σκάνδαλο αυτό που έγινε στη Λεωφόρο - Ξύλο, διαιτησία και… κυνήγι!

Η ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς κόντρα σε όλους και σε όλα κέρδισε και τον Άρη, σε ένα βράδυ που όλα έμοιαζαν να του πηγαίνουν στραβά. Μίλησαν οι παίκτες και η εξέδρα.

Μόνο αν ήταν κανείς στη Λεωφόρο, μπορεί να καταλάβει το τι πραγματικά συνέβη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σποράρ έβαλε το γκολ της νίκης με κεφαλιά. «Σεισμός», «φωτιά», όλα τα φυσικά φαινόμενα μαζί! Συγκλονιστικές στιγμές, για μια ομάδα που φέτος δεν λέει να παραδοθεί.

Τα πάντα έμοιαζαν να πηγαίνουν στραβά απόψε. Ο Άρης είχε περιορίσει πολύ και αποτελεσματικά τον Παναθηναϊκό, η εμφάνιση δεν ήταν καλή, του ακυρώθηκε σκανδαλωδώς γκολ, τραυματίστηκε ο Αϊτόρ, χαρίστηκε κόκκινη στον Ιτούρμπε. Όλα ανάποδα. Κι όμως, αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ που έχει χτίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τα παρατάει ποτέ. Στην ερώτηση πότε θα χάσει, η απάντηση είναι ποτέ!

Το αποψινό ήταν ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Με ξύλο, με τη διαιτησία ενάντια, με την ατυχία, με προβλήματα, ό,τι και να γίνεται ο Παναθηναϊκός θα βρίσκει λύσεις. Και αυτό το καταλαβαίνουν πλέον καλά όχι μόνο οι Πράσινοι, αλλά και οι αντίπαλοι που τον κυνηγούν. Και θα συνεχίζουν να τον κυνηγούν για πολύ καιρό ακόμα.

Τέλος, ένα σχόλιο για τον κόσμο. Η Λεωφόρος έχει υπάρξει ξανά γεμάτη. Αλλά πραγματικά, το γήπεδο έχει έναν απίστευτο παλμό, μια μοναδική υγιή (συνολικά) συμπεριφορά, που προκύπτει από τη μεγάλη πίστη στο σύνολο του Ιβάν. Ο γίγαντας που λέγεται Παναθηναϊκός έχει, για τα καλά, επιστρέψει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Καρυπίδη στη Λεωφόρο μετά τη λήξη - Τι έδειξε στην εξέδρα - Καταγγελίες για χειρονομία-σοκ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags