Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ερασιτέχνης διαιτητής θα έδινε πέναλτι - "Επιστρέφει" ο Ελ Αραμπί - Με το... μαχαίρι στα δόντια στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-24 21:17:00

Ερασιτέχνης διαιτητής θα έδινε πέναλτι- "Επιστρέφει" ο Ελ Αραμπί- Το μαχαίρι στα δόντια στη Λεωφόρο!

του Γιώργου Σαραντάκου
Ερασιτέχνης διαιτητής θα έδινε πέναλτι- "Επιστρέφει" ο Ελ Αραμπί- Το μαχαίρι στα δόντια στη Λεωφόρο!

Πώς μπορούν οι Πειραιώτες να βρεθούν στο -7 και στη μάχη τίτλου; Ο Γιώργος Σαραντάκος γράφει για το επόμενο δεκαήμερο που κρίνει πολλά για την ομάδα του Μίτσελ, για τους... μπαλαδόρους Μπιέλ-Χάμες και τα λάθη της διαιτησίας στο Αγρίνιο.

Ολυμπιακός: Καί τώρα; Η Φράιμπουργκ; Η Λαμία; Ή μήπως ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο;

Η απάντηση είναι μια. Νίκες σε κάθε επίπεδο. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός έκανε τη νίκη που έπρεπε να κάνει.  Φυσικά και δέν είμαστε για να πανηγυρίσουμε, οι 10 βαθμοί διαφορά απο τον Παναθηναικό, μετά από μία ακόμα νίκη στα τελευταία λεπτά, είναι ίσως μια αρχή. Βλέπουμε ότι τον τελευταίο καιρό , η ομάδα με όποιες αδυναμίες προσπαθεί επιτέλους να παίξει ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο, που θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει να παίζει απο τις αρχές του καλοκαιριού για νά μην τρέχουμε τώρα και κυνηγάμε.

Φυσικά ούτε τα προβλήματα λείπουν , αυτά δέν εξαφανίζονται δια μαγείας ούτε εχει κανείς το μαγικό ραβδάκι και βέβαια δεν λείπουν και τα λάθη διαχείρισης του  υπερβολικά μεγάλου ανθρώπινου δυναμικού. Κα κάπου εδώ να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά και τα διαιτητικά λάθη και πάλι σε βάρος του Ολυμπιακού , αφού το πέναλτι στον ΄Ολεγκ , δίνεται και απο ερασιτέχνες διαιτητές στο ποδόσφαιρο της αλάνας. Ας ελπίσουμε βέβαια η συμπαθής ομάδα του Αγρινίου να έχει τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση και στο μέλλον.

 

Μπροστά μας τώρα η Πέμπτη, ένα μάτς χωρίς αύριο με τα αυτιά στραμμένα φυσικά και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Ο Ολυμπιακός οφείλει και πρέπει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες πού εχει για συνέχεια στην Ευρώπη, ούσα για μία ακόμη φορα η μοναδική ελληνική παρουσία στα Ευρωπαϊκά σαλόνι.

Ακολουθεί  πάντα επικινδυνη Λαμία , δεν ξεχνάω ποτέ τον αποκλεισμό απο το Κυπελλο. Εκει πρεπει απο το βράδυ της Πέμπτης να είναι στραμμένη η προσοχή…

Κρατάμε απο το Σάββατο το πολύ ωραίο γκόλ του Μπιέλ , ενός παίκτη που τον βλεπεις οτι ξέρει καντάρια μπαλα. Ο Χάμες φυσικά που μπορεί ακόμα να μην είναι σε φούλ φόρμα, να μην έχει τρεξίματρα αλλά που η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει απο αυτον τον παικταρά , ο Ελ Αραμπί μου φάνηκε ότι γυρισε πιο δυνατός, ορεξάτος , δυναμικός έτρεχε μαρκαρε όπως και ο Βαλμπουενά...

Και ακολουθεί η λεωφόρος. Μακριά θα μου πείς, δύο αγώνες δρόμος , αλλά που όμως αυτες τις δυο εβδομαδές κρίνονται σχεδόν όλα για τον Ολυμπιακό. Δύο νίκες στό ελληνικο πρωτάθλημα και στη χειρότερη περίπτωση η διαφορα να φτάσει στους 7 βαθμούς, εαν περάσει φυσικα ο Παναθηναϊκός απο τον Βόλο εφόσον πετύχουμε το απόλυτο. Και πρέπει να το πετύχουμε. Η ομάδα πρέπει να πάει στη λεωφόρο με το μαχαίρι στα δόντια. Θα μου πείς ακόμα είναι μακριά. Συμφωνώ , προέχει ο,τι καλυτερο να πάρουμε στη Γερμανία και απαραιτητα η νίκη στο Καραϊσκάκη με την Λαμία ...

Η ομάδα όμως πρέπει να αποκτήσει προσωπικότητα , να αποκτήσει και πάλι την ψυχολογία του νικητή και αυτό θα έρθει μονο μέσα απο νίκες, μονο πάνω στο χορτάρι. Ας γίνει η αρχή στο Αγρίνιο, Γερμανια , Καραισκάκη και μετά λεωφόρο. Ολα στα χέρια ή μάλλον στα πόδια μας είναι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντική κίνηση Καραπαπά με Φορτούνη!" Αδικία από προπονητές - Στα κάγκελα ο Βρουσάι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags