Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: "Σημαντική κίνηση Καραπαπά με Φορτούνη!" Αδικία από προπονητές – Στα κάγκελα ο Βρουσάι
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-24 14:00:00

"Σημαντική κίνηση Καραπαπά με Φορτούνη!" Αδικία από προπονητές - Στα κάγκελα ο Βρουσάι

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Σημαντική κίνηση Καραπαπά με Φορτούνη!" Αδικία από προπονητές - Στα κάγκελα ο Βρουσάι

Μικρές «ανέκδοτες» ιστορίες από το Αγρίνιο! Η οικογενειακή στιγμή, το ταξίδι του Μασούρα και το συναπάντημα με παλιό συμπαίκτη.

Ιδιαίτερη ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και η παρουσία της, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Στο Αγρίνιο βήκαν προς τα έξω μικρές ιστορίες που αξίζουν προβολής, γιατί φέρνουν προς τα έξω στοιχεία όπως το οικογενειακό κλίμα που μόνο μία παρακάμερα μπορεί να φέρει στο φως.

Ήδη παρουσιάστηκε, εδώ στο Sportdog, βίντεο με ένα τρομερό σκηνικό ανάμεσα σε Φορτούνη και Καραπαπά, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από πολύμηνη αποχή, εξαιτίας του τραυματισμού του, αλλά και της περιθωριοποίησής του από προκατόχους του Μίτσελ. Μπορεί τα 2 λεπτά που αγωνίστηκε, αντικαθιστώντας τον Χάμες Ροντρίγκες στο 88, να μην λένε τίποτα.

 

Είναι όμως μία αρχή. Ειδικά από τη στιγμή που αναλυτές, ακόμα και εδώ στο Sportdog, φώναζαν ότι ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη σαν τον Φορτούνη, οργανωτή, που θα κουβαλήσει τη μπάλα, θα μπορεί να παίξει κάθετα και να πάρει εκτελέσεις από σουτ και στατικές φάσεις.

Ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία του! Γι'αυτό και πήρε θερμό χειροκρότημα από τους φίλους του Ολυμπιακού για την επιστροφή του και στο φινάλε του αγώνα στην έξοδο προς τα αποδυτήρια, τον περίμεναν η μητέρα του, η κ.Ανθούλα και ο πατέρας του κ. Σπύρος. Όπως φάνηκε και στο βίντεο-ντοκουμέντο της ιστοσελίδας «Nafpaktianews.gr», ο Φορτούνης είχε θερμό τετ α τετ με τον Δ' αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τον αγκάλιασε και τον φίλησε πατρικά στο κεφάλι.

Ο υπεύθυνος της ενημερωτικής ιστοσελίδας της Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Δελημάρης, ήταν ο άνθρωπος που απαθάνατισε την τρυφερή αυτήν στιγμή, την οποία περιέγραψε μιλώντας στο Sportdog.

«'Ετυχε η στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι να γράφω με την κάμερα τον Φορτούνη, χωρίς να έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είδα, ότι τον πλησίασαν ένα ζευγάρι και μου είπαν συνάδελφοι από την Καλαμπάκα, ότι είναι οι γονείς του. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή. Δείχνει ότι ο Φορτούνης εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής, είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες. Είναι φοβερός. Όσοι συνάδελφοι ήταν στην αίθουσα Τύπου είπαν τα καλύτερα για τον Κώστα», είπε αρχικά ο συνάδελφος.

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε γύρω από τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο Βασίλης Δελημάρης τόνισε: «Δεν ήταν στα πλάνα των προηγούμενων προπονητών. Αυτό που ακούγεται από φίλους του Ολυμπιακού είναι, ότι υπάρχει αδικία γύρω από τον Κώστα. Νομίζω, ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον Φορτούνη», είπε και στάθηκε στο στιγμιότυπο με τον Κώστα Καραπαπά:

«Η κίνησή του ήταν πολύ σημαντική. Πήγε τον αγκάλιασε, τον φίλησε, δεν πήγε σε άλλον παίκτη. Δεν ξέρω τί του είπε. Ήταν τελείως προσωπική η κουβέντα. Απ'ότι φαίνεται, πήγε και του έδωσε συγχαρητήρια και τον φίλησε. Πιο πολύ ήταν οικογενειακή συνάντηση».


Ο συνάδελφος Βασίλης Δελημάρης (αριστερά) με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μασούρα (δεξιά).

Για τον δημοσιογράφο από τη Ναύπακτο, ο εναγκαλισμός του Φορτούνη με τους γονείς του, δείχνει, ότι «οι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού εκτός από την αγωνιστική τους ποιότητα είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι». Έφερε στο νου του μάλιστα και ένα άλλο παράδειγμα που αφορά τον Μασούρα.

Ο εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά κατάγεται από την Κεχρινιά Αιτωλοακαρνανίας, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Αμφιλοχία. «Το καλοκαίρι πέρασε μέρος των διακοπών του στη γενέτειρά του. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, μέσω Ιονίας Οδού, ο Μασούρας σταμάτησε στο Ευηνοχώρι, για να πει απλά ένα γεια σε θείο του», αναφέρει ο συνάδελφος.


Ο Μάριος Βρουσάι (δεξιά) με τον παλιό του στυμπαίκτη στον Ναυπακτιακό, Χρήστο Γκασούκα (αριστερά).

Προέκυψε όμως και μία ακόμα μικρή ιστορία από το ματς του Αγρινίου. Ο Μάριος Βρουσάι ξεκίνησε από τον Ναυπακτιακό, πριν έρθει το 2015 στα τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού. «Την ώρα που έκανε ζέσταμα η ομάδα (ο ίδιος ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε) είχε ολιγόλεπτη συνομιλια στα κάγκελα με ένα παλιό του συμπαίκτη από την ομάδα της Ναυπάκτου. Πρόκειται για τον Χρήστο Γκασούκα, με τον οποίο βρέθηκαν και τα είπανε σε ένα σύντομο τετ α τετ που είχαν», είπε ο Βασίλης Δελημάρης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι σε Τούμπα και Αγρίνιο - Τι είπε για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags