Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι σε Τούμπα και Αγρίνιο - Τι είπε για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-10-24 00:16:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι σε Τούμπα και Αγρίνιο - Τι είπε για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι σε Τούμπα και Αγρίνιο - Τι είπε για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα που θα συζητηθεί για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, όπου οι διαιτητικές αποφάσεις προκάλεσαν αντιδράσεις.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αφού άσκησε δριμεία κριτική στον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης, ο Παναγιώτης Βαρούχας συνέχισε την ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις στα ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-Ολυμπιακός.

Για το ματς της Τούμπας, ο καθηγητής διαιτησίας συμφώνησε με τις αποφάσεις του διαιτητή για τα πέναλτι, τόσο αυτά που καταλογίστηκαν όσο και αυτά που δεν σφυρίχθηκαν.

Για τη φάση του 51', είπε πως όντως ο Ζίβκοβιτς έκανε πέναλτι στον Κρέσπι, αλλά ο διαιτητής είχε καλή οπτική επαφή, άρα θα έπρεπε να υποδείξει την παράβαση και όχι να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί, περιμένοντας το VAR.

Εν συνεχεία, τόνισε ότι ορθώς δεν δόθηκαν δύο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ (με Μπίσεσβαρ στο 65' και Ίνγκασον στο 74'), ενώ συμφώνησε με την υπόδειξη για πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VAR στο 78'. Όπως ανέλυσε, ο παίκτης του Παναιτωλικού έβαλε το χέρι στον λαιμό του Κωνσταντέλια, συνεπώς υπάρχει παράβαση.



Αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Βαρούχας αξιολόγησε θετικά και τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο για πτώση του Ρέαμπτσιουκ στο 19', αλλά ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως η επαφή του Σενγκέλια με τον άσο του Ολυμπιακού είναι ανεπαίσθητη, ενώ παρατήρησε πως ο Ρέαμπτσιουκ έπεσε καθυστερημένα προσπαθώντας να εκμαιεύσει το πέναλτι.

 


Το μοναδικό λάθος που εντόπισε ο παλαίμαχος ρέφερι ήταν μία λάθος υπόδειξη οφσάιντ κατά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Μπακαμπού.
Αντιθέτως δικαίωσε διαιτητή και VAR για τη μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 35', καθώς είπε ότι ο Παπασταθόπουλος και ο Λάρσον έσπρωξαν αμφότεροι ο ένας τον άλλον.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags