Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: "Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Λεωφόρο - "Διαιτησία ντροπή - Ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 23:56:00

"Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Λεωφόρο - "Διαιτησία ντροπή - Ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Λεωφόρο - "Διαιτησία ντροπή - Ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι οι δύο παλαίμαχοι διαιτητές για τις αποφάσεις του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης. Για ποια κρίσιμη φάση διαφώνησαν!

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης μπόλικη συζήτηση αναφορικά με τη διαιτησία και οι φίλαθλοι περίμεναν την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τους Παναγιώτης Βαρούχα και Τάσο Κάκο.

Στην καθιερωμένη του ανάλυση στην Αθλητική Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκίνησε από το ντέρμπι της Λεωφόρου και "κατακεραύνωσε" τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς!

Ο καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε τον Βόσνιο ρέφερι για δύο αποφάσεις του. Συγκεκριμένα για τη μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Άρη σε χέρι του Σένκεφελντ (επρόκειτο για χέρι χτήριξης στο έδαφος συνεπώς δεν στοιχειοθετείται παράβαση), αλλά για ένα πέναλτι που ορθώς δεν δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού σε πτώση του Παλάσιος στην περιοχή του Άρη.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαρούχας άσκησε δριμεία κριτική στον Νταμπάνοβιτς για τις υποδείξεις του στις πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα. Για το ακυρωθέν γκολ του Μπερνάρ, που προκάλεσε αντιδράσεις, ο παλαίμαχος διαιτητής τόνισε πως όντως υπάρχει φάουλ του Βέρμπιτς στον Ετέμπο, όμως ο ρέφερι ήταν μπροστά στη φάση και θα έπρεπε να το δει, αντί να καταλογίσει το γκολ και να διορθώσει την απόφαση μέσω του VAR.

Αναφορικά με τη γενικευμένη σύρραξη που ξέσπασε έπειτα από ένα φάουλ του Ετέμπο στον Βέρμπιτς, υποστήριξε πως ήταν λάθος του διαιτητή που μπήκε στη μέση του καυγά αντί να μείνει στην άκρη ώστε να έχει πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει. Έτσι, δεν είδε το χτύπημα του Ετέμπο στον Πέρεθ, που σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα θα έπρεπε να επιφέρει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ετέμπο! Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό που έκανε ο διαιτητής "δεν γίνεται ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα".

 

Τέλος, εκφράστηκε αρνητικά για το γεγονός ότι ο διαιτητής χρειάστηκε εκ νέου την παρέμβαση του VAR για να καταλογίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πάλμα, τονίζοντας ότι ο άσος του Άρη χτύπησε με τις τάπες το γόνατο του Τσοκάι, μπροστά στα μάτια του διαιτητή.



Από την πλευρά του, ο Τάσος Κάκος έκανε λόγο για ντροπιαστική διαιτησία στη Λεωφόρο!

Ο παλαίμαχος διαιτητής διαφώνησε με τον Παναγιώτη Βαρούχα για το ακυρωθέν γκολ του Μπερνάρ, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του OPEN:

Για το φάουλ του Ετέμπο στον Βέρμπιτς: 
«Δεν είναι σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, είναι στη γκρίζα ζώνη. Στη συνέχεια της φάσης όμως ο παίκτης που έκανε το φάουλ χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο και έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα. Αλλά έπρεπε να δείξει ο διαιτητής κάρτα και στον Πέρεθ».

Για το ακυρωθέν γκολ του Μπερνάρ: «Το VAR ανακάλυψε παράβαση σε κίνηση του Βέρμπιτς προς τη μπάλα, δεν υπάρχει κάτι. Ο VAR έκανε λάθος, σωστά ο διαιτητής είχε δείξει σέντρα».

Για τη συνολική διαιτησία στη Λεωφόρο και την κόκκινη του Άρη: «Ήταν προκλητική διαιτησία, είναι ντροπή, στη φάση του Πάλμα με τον Τσοκάι έπρεπε να δείξει κατευθείαν κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Άρη».

 

**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Καρυπίδη στη Λεωφόρο μετά τη λήξη - Τι έδειξε στην εξέδρα - Καταγγελίες για χειρονομία-σοκ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags