Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί το κάτι παραπάνω - Ευθύνες Ράντονιτς γι’ αυτό που βλέπουμε!
Μπάσκετ
| 2022-10-28 00:04:00

Δεν μπορεί το κάτι παραπάνω - Ευθύνες Ράντονιτς γι’ αυτό που βλέπουμε - O χειρότερος στη Euroleague!

Δεν μπορεί το κάτι παραπάνω - Ευθύνες Ράντονιτς γι’ αυτό που βλέπουμε - O χειρότερος στη Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός έχει κατρακυλήσει πια στο 1-4 στην Euroleague, κινδυνεύοντας να χάσει τη διεκδίκηση έστω του στόχου της οκτάδας από τις πρώτες, κιόλας, αγωνιστικές. Αρχίζει να προβληματίζει και ο Ράντονιτς, που δεν δείχνει να έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα του. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Είναι πραγματικά σχεδόν επίτευγμα αυτό, το οποίο έχει πετύχει φέτος ο Παναθηναϊκός. Με καλύτερους παίκτες στο ρόστερ του φέτος, μοιάζει χειρότερος ακόμα κι από πέρσι! Και αν η σύγκριση με την περασμένη σεζόν περνάει σε δεύτερη μοίρα, υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο. Το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα βλέπεις μία ομάδα να είναι σταθερά χειρότερη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να είναι νωρίς να μιλήσουμε, αλλά όσα αναφέραμε παραπάνω προβληματίζουν ως προς την παρουσία του. Είναι αδύνατο να χωνέψει ο οποιοσδήποτε, το πως ο Παναθηναϊκός αντί να βελτιώνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική, γίνεται ολοένα και χειρότερος.

Απέναντι στην Μακάμπι, κυριολεκτικά, δεν είδαμε τίποτα. Οι Πράσινοι είχαν μηδενική κίνηση χωρίς την μπάλα στην επίθεση, ιδέες ούτε για δείγμα, την ίδια στιγμή που στο "ζωγραφιστό" η άμυνα ήταν ανύπαρκτη, με τον Νίμπο να κάνει... πάρτι.

Είναι τελείως διαφορετικό το να θες να χτίσεις, το να ζητάς δικαιολογημένα χρόνο για να παρουσιάσεις αυτό που θέλεις στο παρκέ, όμως είναι εντελώς άλλο το να μην έχεις καν κάποιο ευδιάκριτο αγωνιστικό προφίλ. Καμία ταυτότητα σαν ομάδα, κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι ευθύνη (και) προπονητή. Εξάλλου για να τα λέμε όλα και πέραν του Ράντονιτς, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη προσωπικότητα στον πάγκο έστω σαν βοηθός, να δώσει κάτι από εκεί. Και γενικά, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δείχνει να μην έχει μεγάλη επιρροή στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός από μόνος του, έχασε όλο το χρόνο και την υπομονή του κόσμου του. Και πλέον με την πλάτη στον τοίχο λόγω του 1-4, θα μπαίνει σε κάθε παιχνίδι της Euroleague με έξτρα άγχος, με περαιτέρω πίεση. Δυστυχώς και λυπούμαστε που το λέμε, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι η χειρότερη ομάδα στη φετινή Euroleague. Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, με τους ξένους που έχουν ντυθεί στα πράσινα και τα εκατομμύρια που δαπανούνται ακόμα (βλ. μεταγραφή Μπέικον).

Υ.Γ. Το πόσο άσχημα λειτουργεί σαν σύνολο ο Παναθηναϊκός, φαίνεται από το πόσο κακή είναι η εικόνα του Γκριγκόνις. Πραγματικά, ο Λιθουανός είναι αγνώριστος αγωνιστικά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags