Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Ομάδα που αρνείται να χάσει - Ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη ο Μπέικον - Πρωτάθλημα και... υπέρβαση!
Μπάσκετ
| 2022-12-09 00:07:00

Ομάδα που αρνείται να χάσει - Ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη ο Μπέικον - Πρωτάθλημα και... υπέρβαση!

Ομάδα που αρνείται να χάσει - Ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη ο Μπέικον - Πρωτάθλημα και... υπέρβαση!

Ευλογία για τον Ράντονιτς και το Τριφύλλι η παρουσία του Αμερικανού! Μόνο μια ομάδα με νοοτροπία και χαρακτήρα νικητή, θα κατάφερνε να γυρνούσε τούμπα ένα ματς όπως αυτό με την Αρμάνι. Ένα παιχνίδι που μέχρι και τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, έμοιαζε χαμένο. Γι' αυτό ακριβώς όμως ήρθε ο Μπέικον. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός κάθε εβδομάδα κάνει κι ένα βήμα πιο μπροστά. Όχι μόνο σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά και σε επίπεδο χαρακτήρα.

Μόνο μια ομάδα με νοοτροπία και χαρακτήρα νικητή, θα κατάφερνε να γυρνούσε τούμπα ένα ματς όπως αυτό με την Αρμάνι. Ένα παιχνίδι που μέχρι και τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, έμοιαζε χαμένο.

Όπως συνέβη και στο Κάουνας και στο ΣΕΦ, έτσι και τώρα στο ΟΑΚΑ επιβεβαιώθηκε ότι τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να τον ξεγράφεις. Ποτέ και για κανένα λόγο. Διότι με κάποιο τρόπο θα την βρει την άκρη. Και αυτός ο τρόπος έχει να κάνει με ένα στοιχείο. Την άμυνα. Όταν οι Πράσινοι αποφάσισαν να αμυνθούν και με το  Μιλάνο, βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση. Κι εκεί, ο Ράντονιτς έχει την ευλογία να διαθέτει στο ρόστερ του τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ είναι αυτή τη στιγμή μαζί με τον Κλάιμπερν, ο καλύτερος παίκτης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Η επίδρασή του στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια και ο ίδιος νιώθει καλά, βλέποντας όλοι να τον εμπιστεύονται τόσο πολύ. Από τον κόσμο, μέχρι το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του. Η μεταγραφή του μοιάζει σαν να είναι ακριβώς αυτό που έλειπε, για να μετατρέψει μια καλή ομάδα, σε ένα σύνολο ικανό για την υπέρβαση στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Υ.Γ. Αύριο έρχεται συνέντευξη του Ντουέιν Μπέικον στο Sportdog, από τα αποδυτήρια μετά την τεράστια νίκη με την Αρμάνι Μιλάνο. Ετοιμαστείτε!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ για οκτάδα με ψυχή και ΟΑΚΑ - Ανίκητο το πράσινο δίδυμο - Θέλει… Σίνγκλετον ο Ράντονιτς! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags