Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αντεπίθεση ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - Φιάσκο με Μαρτίνς - "Γκεμπελίζουν" με το γκολ στο Αγρίνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 12:54:00

Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Φιάσκο με Μαρτίνς - "Γκεμπελίζουν" με το γκολ στο Αγρίνιο!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Φιάσκο με Μαρτίνς - "Γκεμπελίζουν" με το γκολ στο Αγρίνιο!

Πληρώνονται από το ποδόσφαιρο και δεν ξέρουν ούτε τους κανονισμούς! Ο Μάνος Τσαλγατίδης αναλύει γιατί ο τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, γράφει για τον δύσκολο Ιανουάριο και απαντάει σε όσους... φωνάζουν για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!

Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει μπει στην σωστή τροχιά και πλέον στόχος του είναι να ροκανίζει τη διαφορά από την 1η και τη 2η θέση. Το πρωτάθλημα σαφώς και δεν τελείωσε, καθώς έχει ακόμα μισό γύρο συν τα Play Off. Δεν λέω πως ο Δικέφαλος θα το κατακτήσει, αυτό λέω είναι πως το σύνολο του Λουτσέσκου δεν έχει καταθέσει τα όπλα και θα κάνει την προσπάθεια-αντεπίθεση του.

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν βαθμούς από δικά τους λάθη επί το πλέιστον και αν ήταν λίγο πιο... σοβαροί κόντρα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ τώρα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ωστόσο, δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν, αλλά να κοιτάμε το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και έπειτα υποδέχεται τον Άρη. Γενικότερα, το πρόγραμμα του Δικεφάλου μέχρι τα τέλη Γενάρη είναι ζόρικο και το ιδανικό θα ήταν  οι «ασπρόμαυροι» να είχαν κλείσει παίκτη ή και παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.

Το θέμα του Φάμπιο Μάρτινς ήταν ένα μεγάλο φιάσκο, αφού όπως φάνηκε στο τέλος ο Πορτογάλος είχε στο μυαλό του μόνο το πως θα φουσκώσει και άλλο ο τραπεζικός του λογαριασμός και όχι το να παίξει ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ επέμεινε εκεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε και έχασε πολύτιμο χρόνο. Σαφώς ακόμα δεν έχει ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, αλλά το ζήτημα ήταν να κλείσει ένας ποδοσφαιριστής νωρίς, έτσι ώστε ο Λουτσέσκου να τον έχει στη διάθεση του στα παιχνίδι του Γενάρη.



Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα όποιος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί, (αν αποκτηθεί) θα χρειαστεί τον χρόνο του για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Από τον ΠΑΟΚ βγαίνει μια σιγουριά πως θα γίνει μια κίνηση, αλλά εγώ τη δεδομένη στιγμή κρατάω μικρό καλάθι.

Θεωρώ πως θα πρέπει η κουβέντα πλέον αντί για τη θέση του δεκαριού να πάει στην απόκτηση επιθετικού. Ωστόσο, είναι ένα θέμα που χρειάζεται αρκετή ανάπτυξη και θα αναλύσω το σκεπτικό μου σε επόμενο κείμενο.

Πάντως, είναι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι που πληρώνονται από το ποδόσφαιρο (δημοσιογράφοι, παράγοντες, κλπ) δεν ξέρουν του κανονισμούς αυτού. Ή μήπως τους ξέρουν και απλά προσπάθησαν να Γκεμπελίσουν για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και να βγάλουν τον Δικέφαλο ευνοημένο; Εδώ σας θέλω...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκλεισε στόματα" ο Σαββίδης - Τρελά λεφτά σε 19χρονο Έλληνα - Το deal της 10ετίας στην Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags