Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Έκλεισε στόματα" ο Σαββίδης - Τρελά λεφτά σε 19χρονο Έλληνα - Το deal της 10ετίας στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-26 15:30:00

"Έκλεισε στόματα" ο Σαββίδης - Τρελά λεφτά σε 19χρονο Έλληνα - Το deal της 10ετίας στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έκλεισε στόματα" ο Σαββίδης - Τρελά λεφτά σε 19χρονο Έλληνα - Το deal της 10ετίας στην Τούμπα!

Στην Τούμπα κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν μία συμφωνία για το μέλλον. Γιατί βιάστηκαν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και ο μεγάλος στόχος των 15 εκατομμυρίων ευρώ...

ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά κάλεσαν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να επεκτείνει το συμβόλαιό του και μάλιστα με σημαντική αύξηση των αποδοχών του.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δίνει συνεχώς φανέλα βασικού και τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους που έχουν στο δυναμικό τους έναν τόσο ταλαντούχο και υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο μάλιστα προέκυψε πρόσφατα ενδιαφέρον και από την Φενέρμπαχτσε (αν και το Sportdog.gr σας ανέλυσε γιατί δεν θα πάει στην Τουρκία ΕΔΩ).

Ο ΠΑΟΚ είχε "δέσει" τον Κουλιεράκη από το καλοκαίρι με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο πριν δύο ημέρες ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής σύναψε νεότερη συμφωνία με την ομάδα, η οποία θα έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, κάτι που έκανε πολλούς να απορήσουν για την εν λόγω κίνηση από τους Θεσσαλονικείς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με τις οικονομικές απολαβές του Έλληνα στόπερ. Μπορεί ο Δικέφαλος να μην είχε το φόβο να χάσει τον Κουλιεράκη ως ελεύθερο, αλλά θα μπορούσε να βρεθεί ομάδα που θα του πρόσφερε ένα "κανονικό" συμβόλαιο σε επίπεδο απολαβών με το οποίο θα τον δελέαζε.

Έτσι, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν να του αυξήσουν κατά πολύ τις αποδοχές, για να εδραιώσουν το "στάτους" του στην ομάδα και να τον κάνουν και με την (οικονομική) βούλα, να νιώσει βασικό στέλεχος στο ρόστερ.

Την ίδια ώρα, από τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν και αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, να μην βάλουν ρήτρα στο συμβόλαιο του Κουλιεράκη, κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις είναι ανοιχτές, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και να τον κοστολεί στα 15 εκατομμύρια plus!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη… σέντρα παίκτες του Ολυμπιακού από Αβραάμ - Μάγκας Σωκράτης, "ανακοίνωση" Βαλμπουενά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags