Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος θα διαφωνούσε με Γιαννακόπουλο αν τους έδιωχνε όλους; - Δεν μπορεί ο Ράντονιτς, συνονθύλευμα!
Μπάσκετ
| 2023-01-06 00:01:00

Ποιος θα διαφωνούσε με Γιαννακόπουλο αν τους έδιωχνε όλους; - Δεν μπορεί ο Ράντονιτς, συνονθύλευμα!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Ποιος θα διαφωνούσε με Γιαννακόπουλο αν τους έδιωχνε όλους; - Δεν μπορεί ο Ράντονιτς, συνονθύλευμα!

Αυτό δεν είναι όχι Παναθηναϊκός, αλλά ούτε καν ομάδα! Από πού να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις; Μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τη συνάντηση προπονητή-μεγαλομετόχου, θα περίμενε κανείς να βγάλει η ομάδα μια αντίδραση. Ας μην νικούσε ρε αδερφέ, να έδειχνε κάτι. Απόλυτο μηδέν! Ούτε ίχνος συστήματος, ίχνος αυτοματισμού, παίκτες που αγωνίζονται λες και δίνουν φιλικά. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για τον τραγικό Παναθηναϊκό, μετά τη νέα ήττα στο Μόναχο.

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός: Ξέρετε, μερικές φορές έρχονται οι στιγμές που και οι λέξεις στερεύουν. Ό,τι και να πεις δεν έχει κανένα νόημα, διότι πολύ απλά τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την τραγική πραγματικότητα. Ακριβώς εκεί βρίσκονται οι Πράσινοι. Με όποιον κι αν μιλήσεις, θα σου πει "αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός". Για την ακρίβεια, όμως, δεν χρειάζεται καν να φτάσουμε εκεί. Διότι αυτό το συνονθύλευμα που βλέπουμε όχι Παναθηναϊκός δεν είναι, αλλά ούτε καν ομάδα!

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τη συνάντηση προπονητή-μεγαλομετόχου, θα περίμενε κανείς να βγάλει η ομάδα μια αντίδραση. Ας μην νικούσε ρε αδερφέ, να έδειχνε κάτι. Απόλυτο μηδέν! Ούτε ίχνος συστήματος, ίχνος αυτοματισμού, παίκτες που αγωνίζονται λες και δίνουν φιλικά. Και στο τέλος της ημέρας; 16 πόντοι στο κεφάλι από μία Μπάγερν που έκανε μόνο τα βασικά. Και που φυσικά είδε τον Ρούμπιτ να ντύνεται... Νοβίτσκι, εξευτελίζοντας τη γραμμή ψηλών του Τριφυλλιού με 23 πόντους.

Κυριολεκτικά, αν αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπαιρνε την απόφαση να διώξει σχεδόν τους πάντες, ποιος θα διαφωνούσε; Μετά ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν υπάρχει κάποιος που αξίζει να εκπροσωπεί αυτή τη βαριά φανέλα με τα έξι αστέρια. Και δυστυχώς, επειδή αυτά που πρέπει να αλλάξουν είναι τόσα πολλά, κρίνεται απίθανο να γίνει αυτό τώρα. Εν μέσω της σεζόν δηλαδή και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν.

Είναι απίστευτο αλλά ο φετινός Παναθηναϊκός του κανονικού μπάτζετ, είναι χειρότερος από τον περσινό των εσόδων-εξόδων! Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν, ήθελε προσπάθεια πραγματικά. Και μια τελευταία κουβέντα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Όσες ευθύνες κι αν υπάρχουν για το σχεδιασμό (στον οποίο βέβαια συμμετείχε και ο ίδιος), είναι αδιανόητο από μεριάς του να μην παρουσιάζει ΤΙΠΟΤΑ στο παρκέ. Ο άνθρωπος δεν είναι ότι δεν θέλει. Δεν μπορεί! Γι' αυτό και είναι απίθανο να γυρίσει ο ίδιος την κατάσταση. Αν γυρίζει κιόλας από κανέναν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς αρχή και τέλος ο ΠΑΟ - Έρχεται η αντίδραση Γιαννακόπουλου, νέο "deadline" σε Ράντονιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags