Facebook Pixel AEK - Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα με γκολ μετά από κροτίδα και άρνηση του Fair Play δεν παίρνεις - Θέλει ΑΜΕΣΑ ενίσχυση ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 23:00:00

Πρωτάθλημα με γκολ από κροτίδα και άρνηση Fair Play δεν παίρνεις - Θέλει ΑΜΕΣΑ ενίσχυση ο ΠΑΟ!

Πρωτάθλημα με γκολ από κροτίδα και άρνηση Fair Play δεν παίρνεις - Θέλει ΑΜΕΣΑ ενίσχυση ο ΠΑΟ!

Αν κάποια ομάδα άξιζε να φύγει με κάτι από την OPAP Arena, αυτοί θα ήταν οι Πράσινοι. Όχι γιατί έκαναν κάποια φοβερή εμφάνιση, αλλά επειδή ήταν καλύτεροι της αντιπάλου του μέχρι το γκολ-παρωδία. Με αμυντικό προσανατολισμό, είχε τη μοναδική μεγάλη φάση του ντέρμπι με το σουτ του Μπερνάρ και την επέμβαση του Αθανασιάδη. Η Ένωση δεν είχε να επιδείξει τίποτα. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Το αήττητο για τον Παναθηναϊκό τελείωσε λοιπόν. Με τρόπο που μόνο στην Ελλάδα μπορείς να δεις.

Κροτίδα μέσα στο γήπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κι ενώ ο Κώτσιρας έκλεβε την μπάλα και έβγαινε μπροστά, ο διαιτητής δίνει την μπάλα στην ΑΕΚ, εκείνη γράφει στα... ενδότερα της OPAP Arena το Fair Play και βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα, πετυχαίνει το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Μιλάμε για μια ομάδα που την πολυδιαφήμιζαν για το ποδόσφαιρό της και μέχρι να σκοράρει όπως ακριβώς προείπαμε, δεν είχε ούτε μία τελική άξια αναφοράς. Ούτε μία!

Για να είμαστε ξεκάθαροι και εκφράζοντας φυσικά προσωπική άποψη, κατατίθεται το εξής: Πρωτάθλημα με γκολ μετά από κροτίδες και άρνηση του Fair Play δεν παίρνεις. Ούτε να στο φέρουν σπίτι. Αυτά για την ΑΕΚ και το κλείνουμε εδώ.

Πάμε στον Παναθηναϊκό. Αν κάποια ομάδα άξιζε να φύγει με κάτι από την OPAP Arena, αυτοί θα ήταν οι Πράσινοι. Όχι γιατί έκαναν κάποια φοβερή εμφάνιση, αλλά επειδή ήταν καλύτεροι της αντιπάλου του μέχρι το γκολ-παρωδία. Με αμυντικό προσανατολισμό, είχε τη μοναδική μεγάλη φάση του ντέρμπι με το σουτ του Μπερνάρ και την επέμβαση του Αθανασιάδη. Η Ένωση δεν είχε να επιδείξει τίποτα.

Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά". Ο Παναθηναϊκός ο τωρινός έχει σκάσει για τα καλά! Θέλει μεταγραφές παικτών εν δυνάμει ενδεκάδας, γιατί με τον μαραθώνιο που ακολουθεί δεν πρόκειται να βγει το ροτέισον. Και πλέον εκτός από να βρεθούν οι κατάλληλοι, είναι και ο χρόνος που πιέζει. Διότι αποτελεί κοινό μυστικό, ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι... φωτιά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραμένει το απόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός - Κρίμα να ζούμε στο πρωτάθλημα της... κροτίδας

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags