Facebook Pixel Άρης: Η μεγαλύτερη αποτυχία για τον Άρη - Ανεπαρκής, με κόντρα διαιτησία και παίκτες μισθοφόρους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 22:47:00

Η μεγαλύτερη αποτυχία για τον Άρη - Ανεπαρκής, με κόντρα διαιτησία και παίκτες μισθοφόρους!

Sportdog Team
Η μεγαλύτερη αποτυχία για τον Άρη - Ανεπαρκής, με κόντρα διαιτησία και παίκτες μισθοφόρους!

Eδειξαν για ακόμη μια φορά λιγοψυχία μαζί με ανικανότητα! Ο Βασίλης Δερμεντζόγλου μετά την ήττα από τον Ιωνικό γράφει για τους Κίτρινους που είναι… φιλανθρωπικό σωματείο και μοιράζουν βαθμούς σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και εξηγεί γιατί η πέμπτη θέση δεν πρέπει να θεωρείται κατόρθωμα.

Άρης: Ακόμη μια απογοήτευση. Για ακόμη μια φορά ένας ουραγός του ελληνικού ποδοσφαίρου φεύγει με χαμόγελο από αναμέτρηση με τον Άρη που σε ρόλο φιλανθρωπικού σωματείου μοιράζει βαθμούς σωτηρίας προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτή τη φορά τυχερός ήταν ο Ιωνικός που έφυγε από το γήπεδο του με μία ανέλπιστη νίκη που τον θέτει εκτός ζώνης υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος! Ήταν η πρώτη νίκη των Πειραιωτών στην έδρα τους φέτος και πρόκειται για ένα πραγματικό επίτευγμα αφού επιτεύχθηκε χωρίς να κάνουν ούτε μια ευκαιρία εις βάρος του Άρη!

Ήταν πραγματικά μια απίστευτη ήττα για τον Άρη που ήταν μεν κακός, αλλά και ως συνήθως άτυχος. Δεν πρωτοτύπησαν βέβαια και οι διαιτητές, αφού για ακόμη μια φορά είχαμε μια κακή και εις βάρος του Άρη διαιτησία από τον Τζιοβάρα, αλλά πέρα από αυτό οι παίκτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά λιγοψυχία, με ανικανότητα να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν τους αντιπάλους τους.

Το πρώτο ημίχρονο που δεν είχε τίποτα το συγκλονιστικό. Ο Άρης φανερά πιο ουσιαστικός, απείλησε περισσότερο, χωρίς όμως να κατορθώσει τίποτα το σπουδαίο. Θυμόμαστε μόνο ένα σουτ του Οντουμπάγιο στο 22’ που έγινε από τα δεξιά μετά από εξαιρετική πάσα του Γκρέι, αλλά απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ένα ακόμη σουτ του Νταρίντα στο 29’ που δεν ανησύχησε τον Χουντεσιώτη, και μια παράλληλη σέντρα από αριστερά στο 44’ που δεν πρόλαβαν οι Γκρέι και Ιτούρμπε να σπρώξουν στα αντίπαλα δίχτυα. Από τη άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Κουέστα.

Το δεύτερο μέρος βρήκε και πάλι τον Άρη να διευθύνει το παιχνίδι, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Αντίθετα οι αντίπαλοι μας αν και απόντες επιθετικά, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα γκολ από το τίποτα: Στο 58’ ο Σέμπα παρότι σε θέση οφσάιντ δέχεται την μπάλα από παρέμβαση του Φαμπιάνο και προσπαθώντας να αποφύγει τον Κουέστα ανατρέπεται από τον Ισπανό που τραβήχτηκε, αλλά άγγιξε τον αντίπαλο του. Το πέναλτυ εκτελεί εύστοχα ο Λοβέρα και ο Ιωνικός ανέλπιστα πιάνει σφικτά στα χέρια του τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σωτηρίας!

 

Στη συνέχεια ο Άρης εντείνει τις προσπάθειές του για ισοφάριση. Στο 63’ ο Φαμπιάνο στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά ο Ρομαό σώζει στη γραμμή. Στο 66’ ο Γκρέι χάνει για ακόμη μια φορά ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ μπροστά στον Χουντεσιώτη. Στο 76’ ο Ιωνικός κάνει την πρώτη και τελευταία του τελική στον αγώνα, με ένα μακρινό σουτ του Σέμπα που πάει στα χέρια του Κουέστα.

Το σφύριγμα της λήξης φέρνει για ακόμη μια φορά την απογοήτευση στον κόσμο του Άρη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν απογοητεύει τους παίκτες μας που αν νοιώθανε ότι κι εμείς, θα φρόντιζαν να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Ανεπαρκής και με σφυρίγματα εναντίον του Άρη ο διαιτητής, για ακόμη μια φορά, με τον Άρη να ζητάει δύο πέναλτυ σε φάσεις που θα εξετάσουμε στο βίντεο πριν γράψω περαιτέρω.

Δεν ξέρω αν θα είναι αυτός ο Άρης που θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ένα συνονθύλευμα παικτών χωρίς στόχους και σκοπούς. Ίσως είναι η μοίρα του να έχεις παίκτες μισθοφόρους και εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Ωστόσο αν αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας μας είναι η πέμπτη θέση, πολύ φοβάμαι πως με τέτοιες εμφανίσεις ακόμη και η κατάκτηση αυτής της θέση είναι επισφαλής. Και σημειώνουμε πως η κατάκτηση με το ζόρι ή όχι, της πέμπτης θέσης σε ένα πρωτάθλημα με πέντε ουσιαστικά κανονικές ομάδες δεν είναι επιτυχία, αλλά η μεγαλύτερη αποτυχία των τελευταίων πέντε χρόνων, για ένα ρόστερ που χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο ...όλων των εποχών για τον Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στον Άρη - Τέλος ο Πάρντιου μετά την γκέλα στη Νίκαια - Αυτός αναλαμβάνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags