Οι δυο ευκαιρίες που έκανε, η μία πιο κλασική, αλλά και η εν γένει παρουσία του Φινμπόγκασον, άφησαν υποσχέσεις για τον Ισλανδό που έδειξε διάθεση. Κατά τ` άλλα, σταθερά σε καλό επίπεδο οι Ντουρμάζ και Σαλίνο, στο "πειραματικό" σχήμα του Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Πάρντο έκλεψε τις εντυπώσεις με το ωραίο γκολ που σημείωσε! Αμυντικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός από τους Τούρκους, αλλά το σημαντικό είναι οτι ο Ολυμπιακός δείχνει σταθερά σε καλό δρόμο, παρόλο που του λείπουν βασικά "εργαλεία". 

Κεφάτος Φινμπόγκασον!

Ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε τον Ολυμπιακό με το σύνηθες 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο νεαρός Γιαννιώτης, στόπερ οι Σιόβας-Αυλωνίτης, δεξιά ο Σαλίνο και αριστερά ο Μαζουακού. Στα χαφ οι Κασάμι, Ζντιέλαρ, 10άρι ο Φουστέρ, δεξιά ο Ντοσεβί, αριστερά ο Ντουρμάζ και μπροστά ο Φινμπόγκασον.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Φινμπόγκασον και στο 7` ο Ισλανδός είχε ένα πολύ καλό σουτ που έβγαλε κόρνερ ο Σέτκους. Ο Σιόβας στο 15` είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Σέτκους έβγαλε την κεφαλιά του από το κόρνερ του Φουστέρ. Πολύ καλός σε άλλο ένα ματς ο Ντουρμάζ, με τον "Φινμπο" να έχει ένα καλό σουτ στο 20`. Ο Ντοσεβί στο 31` έπιασε εν κινήσει ένα σουτ που πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τους Τούρκους, παρότι ισορρόπησαν στο τελευταίο τέταρτο, με τους ερυθρόλευκους να αφήνουν καλές εντυπώσεις με τους ορεξάτους Ντουρμάζ και Ντοσεβί και τον Φινμπόγκασον σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις που έφτιαξαν οι παίκτες του Σίλβα.

Πάρντο... βάλτο!

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν Καπίνο στη θέση του Γιαννιώτη, ο Μπουχαλάκης αντί του Κασάμι, ο Χάρα αντί του Ντουρμάζ, ο Ομάρ αντί του Σαλίνο, ο Πάρντο αντί του Φουστέρ, ο Βούρος αντί του Σιόβα και ο Μιλιβόγιεβιτς αντί του Ζντιέλαρ. Μόλις στο 49` ο Σέτκους υποχρεώθηκε σε νέα επέμβαση σε κεφαλιά του Χάρα, ενώ οι Τούρκοι στο 61` πάτησαν με αξιώσεις στην περιοχή, όταν ο Μπουχαλάκης γύρισε την μπάλα απρόσεχτα προς τον Βούρο, ο Καραντενίζ προσπάθησε να πλασάρει προ του Καπίνο, αλλά ο Βούρος κάλυψε πολύ σωστά.

Ο Πουλίδο πήγε στα άκρα στη θέση του Ντοσεβί και στο 67` ήρθε το 1-0. Ο Μπουχαλάκης από αριστερά πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Πάρντο και ο Κολομβιανός με άψογο πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ!

Στα υπόλοιπα λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" (με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα) συνέχισε να είναι καλύτερος και να πιέζει, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε και έγραψε την ιστορία της φιλικής αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης (46' Καπίνο), Σαλίνο (46' Ομάρ), Αυλωνίτης, Σιόβας (46' Βούρος), Μαζουακού (87' Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46' Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46' Πάρντο), Ντοσεβί (63' Πουλίδο), Ντουρμάζ (46' Χάρα), Φινμπόγκασον (71' Γιαννιώτας).

Σίβασπορ (Σεργκέν Γιαλτσίν): Σέτκους, Ερκάν Κας, Οζτούρκ, Ουμίτ, Σισίνιο, Χακάν, Αντέμ, Μεχντί, Μπουρχάν, Αατίφ, Μπατουχάν