Πεινάσατε και θέλετε να φτιάξετε κάτι νόστιμο και γρήγορο; Τότε σας συνιστούμε τα νησιώτικα κεφτεδάκια της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου, έτσι όπως τα φτιάχνουν στην Πάρο.

 

 

Υλικά

800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή ανάμεικτος μοσχάρι με χοιρινό)

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε τρίμματα

2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα

1 ώριμη, μεγάλη και σφιχτή ντομάτα τριμμένη

2 κ.σ. ξίδι από κρασί

4 κ.σ. ούζο

1 αυγό

1 κ.σ. γεμάτη δυόσμο αποξηραμένο

5 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Λίγο αλεύρι