Πεινάσατε και θέλετε να φτιάξετε κάτι νόστιμο και γρήγορο; Τότε σας συνιστούμε τα νησιώτικα κεφτεδάκια της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου, έτσι όπως τα φτιάχνουν στην Πάρο.
Υλικά
800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή ανάμεικτος μοσχάρι με χοιρινό)
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε τρίμματα
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1 ώριμη, μεγάλη και σφιχτή ντομάτα τριμμένη
2 κ.σ. ξίδι από κρασί
4 κ.σ. ούζο
1 αυγό
1 κ.σ. γεμάτη δυόσμο αποξηραμένο
5 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Λίγο αλεύρι