Η παρουσία του ΑΕΚτσή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι και η υποχρέωσή του... Σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τώρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι και η τελευταία του Νίκου Λυμπερόπουλου ο οποίος έχει δηλώσει πως μετά το Euro ολοκληρώνει την καριέρα του και αποχεραιτάει τους αγωνιστικούς χώρους.

Για τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Ενωσης είναι υποχρεωμένοι όσοι δηλώνουν οπαδοί, ή φίλαθλοι της ΑΕΚ να βρουν τον δρόμο και να ανηφορίσουν στο ΟΑΚΑ για να αποδώσουν φόρο τιμής σε έναν από τους ελάχιστους που έχουν μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε έναν πιστό στρατιώτη της ιδέας της ΑΕΚ.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να γράψω πως αποτελεί υποχρέωση του κάθε ΑΕΚτσή να βρίσκεται στο γήπεδο που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα για να δείξει το σεβασμό, την αγάπη και τη στήριξη σε έναν άνθρωπο – ποδοσφαιριστή που σεβάστηκε, αγάπη και στήριξε όσο λίγοι την ιδέα που λέγεται ΑΕΚ...
Θα ήταν τουλάχιστον αστείο να γράψω (αλλά ταυτόχρονα πολύ εύκολο) χιλιάδες λέξεις για τον «Λύμπε». Ούτε καν τους αριθμούς, τα 100 γκολ, τις τόσες συμμετοχές με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και όσα έχει καταφέρει φορώντας την. Είτε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2008 είτε με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr