Ο γνωστός κοσμηματοπώλης, στο πλαίσιο της συνεισφοράς του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του «Φύλακα Άγγελου», Γιώργο Αγγελόπουλο και συζήτησαν για τις δράσεις και την παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου που παρέχει το Σωματείο σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα παιδιά.

H πολυετής ενασχόληση του Αριστείδη Μίχα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών και η ασυναγώνιστη ποιότητα που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις τους.

Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο MICHAS (Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά), καθώς και το website ή τις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram και ενισχύστε κι εσείς έμπρακτα το έργο και τη δράση του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος».

Site: https://www.michas-watches.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram: https://www.instagram.com/michas.jewellery/