Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλοκαιρινά πέδιλα που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!
| 2022-08-19 02:31:00

Καλοκαιρινά πέδιλα που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!

Sportdog Team
Καλοκαιρινά πέδιλα που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!

Όσο απλή και αν είναι μία εμφάνισή μας, ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια μπορεί πραγματικά να την μεταμορφώσει.

Μπορεί να μας ανανεώσει αλλά και να διαφοροποιήσει το στυλ μας! Γι’ αυτό και τα γυναικεία υποδήματα Wonders Shoes ακολουθούν πιστά τα hot trends του καλοκαιριού και ολοκληρώνουν με επιτυχία το καλοκαιρινό σου outfit.

Σανδάλια με ένα ή δύο κορδόνια και με διακριτικά κοσμήματα γίνονται φέτος το statement του καλοκαιριού. Διάλεξέ τα σε διάφορα χρώματα και συνδύασέ τα με σορτς, τζιν, φορέματα ή φούστες κάθε μήκους. 

Εάν θες μια άνετη ενίσχυση στο ύψος σου ακόμα και το καλοκαίρι, τα σανδάλια με διπλή χοντρή σόλα είναι τόσο βολικά και όσο πιο μοδάτα γίνεται, ενώ αναδεικνύουν τους αστραγάλους σου. 

Ανάλογα το στυλ σου, μπορείς και φέτος να επενδύσεις στα κλασικά και άνετα φλατ σανδάλια. Ανακάλυψε minimal γραμμές σε υπέροχες nude ή bold αποχρώσεις και αξεπέραστα σχέδια για να παραμένεις πάντα κομψή σε κάθε περίσταση.

Και μην ξεχνάς να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσεις το καλοκαιρινό σου οutfit, με το πιο must γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα. Μεγάλες, ευρύχωρες τσάντες σε στυλ shopper, σε παστέλ χρώματα ή σε ουδέτερες αποχρώσεις, για να ξεχωρίζεις σε κάθε εμφάνιση.

Η Wonders Shoes από την ίδρυση της, το 1985, έως σήμερα κάνει θαύματα στον χώρο της υποδηματοποιίας. Με πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία των καλύτερων επιλογών για κάθε γυναίκα στο χώρο του υποδήματος συνδυάζοντας ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία και έρευνα για να φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος. Αυτές οι αξίες της εταιρίας περικλείονται και στην ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή της Wonders Shoes.

Επισκέψου και εσύ το site της Wonders Shoes (https://wonders.com/) και δώσε χρώμα, στυλ και άνεση στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags