Facebook Pixel Οπαδική βία: Δύο αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια στη Φιλαδέλφεια
Life
| 2024-04-05 20:34:00

BINTEO φρίκη από Νέα Φιλαδέλφεια! Αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια, σύνθημα κατά της ΑΕΚ

Sportdog Team
BINTEO φρίκη από Νέα Φιλαδέλφεια! Αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια, σύνθημα κατά της ΑΕΚ

Τέσσερα άτομα επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς άνδρες και αποχωρώντας, εξύβρισαν την ΑΕΚ.

Δύο αδέρφια, ηλικίας 19 και 23 ετών αντίστοιχα, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από τέσσερα άτομα τα ξημερώματα της Παρασκευής, την ώρα που περπατούσαν επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η «επέλαση» των δραστών συνέβη απρόκλητα και ξαφνικά όταν οι δύο νεαροί είδαν να σταματά μπροστά τους ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο και να βγαίνουν από αυτό τέσσερα μαυροφορεμένα άτομα με κουκούλες, σιδερένια ρόπαλα και μαχαίρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας των νεαρών στο newsit.gr:

«Βγήκαν τέσσερις από ένα αμάξι μπροστά τους και άρχισαν να τους χτυπάνε με μαχαίρι και σιδηρολοστούς. Το μικρότερό μου παιδί ήρθε στην Αθήνα και ήθελε να πάει μία βόλτα με τον αδερφό του. Βγήκαν και μετά κατά τις 2 κάθισαν σε ένα παγκάκι κοντά στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ξαφνικά μπροστά τους, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από το αμάξι τέσσερις με τους τρεις να φοράνε κουκούλα. Και φώναξαν χαρακτηριστικά "γ@@@ την ΑΕΚ σας". Κρατούσαν μαχαίρια και σιδερολοστούς και χτύπησαν τα παιδιά μου. Στο κεφάλι, στα πόδια τους παντού».

Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με οπαδικά, απλά επειδή ήταν Νέα Φιλαδέλφεια. Το σημείο που κάθονταν τα παιδιά μου είναι πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Μιλάμε για θράσος! Τους έριξαν κάτι μαχαιριές, ξύλο και με τους σιδηρολοστούς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags