Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αποκάλυψη Πάνου Σόμπολου για τα Γλυκά Νερά "σόκαρε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι ανακοινώνουν!
Life
| 2021-06-24 08:16:00

Η αποκάλυψη Πάνου Σόμπολου για τα Γλυκά Νερά "σόκαρε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι ανακοινώνουν!

Sportdog Team
Η αποκάλυψη Πάνου Σόμπολου για τα Γλυκά Νερά "σόκαρε" τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι ανακοινώνουν!

Ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος με την τεράστια εμπειρία και τις γνώσεις γύρω απο την εγκληματολογία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τον φόνο της 20χρονης Βρετανίδας απο τον σύζυγο της, στα Γλυκά Νερά και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον πιλότο πραγματικά σοκάρει, αφού όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «πρέπει να αλλάξει ο νόμος και ως προς την επιβολή των ποινών αλλά και ως προς την έκτιση των ποινών»

Σύμφωνα με την εμπειρία του ο Πάνος Σόμπολος αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν «Αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα νομοθεσία θα μείνει 8 με 10 χρόνια στη φυλακή»

«Όχι απλώς θα προσέθετα τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στο βιβλίο μου, αλλά θα το έβαζα στα πρώτα από τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Σίγουρα συγκλονίστηκε η κοινή γνώμη, συγκλονίστηκαν όλοι.

Ο τρόπος που χειρίστηκε ο φερόμενος ως δράστης την όλη υπόθεση από την πρώτη στιγμή μέχρι χθες το βράδυ που εξιχνιάστηκε πλήρως η υπόθεση, σίγουρα είχαμε να κάνουμε με ένα θρίλερ, είχε όλα τα στοιχεία του εγκλήματος θρίλερ μέσα, με βάση αυτά που έλεγε ο 32χρονος πιλότος.

Εκεί ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, αλλά στα όσα έλεγε υπήρχαν και κάποια κενά που εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στην εξιχνίαση.

Έχουμε δει εγκλήματα πολλά να σκοτώνει τη σύζυγο ή τον σύζυγο και μετά να βγαίνει να κάνει τον θλιμμένο ή την θλιμμένη και να κάνει έκκληση μήπως κάποιος είδε τον δράστη.

Τα έχουμε δει, αλλά τέτοια σκηνοθεσία όπως είχε κάνει ο συγκεκριμένος, να δεθεί, να φιμώσει την 20χρονη, να έχει το παιδάκι δίπλα, να λέει ότι σημάδευε ένας από τους δράστες, ο “κοντός”, το παιδί και να απειλεί τη γυναίκα.

Όλα αυτά είναι φαντασία άλλου είδους, ξεφεύγει από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος που συγκλονίστηκε όλη η Ελλάδα και όχι μόνο.

Αυτό το έγκλημα έχει πάει στο εξωτερικό. Όποια γυναίκα και να ρωτήσεις σήμερα, θα σου πει ότι έχει συγκλονιστεί. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και έτσι είναι.

Αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα νομοθεσία θα μείνει 8 με 10 χρόνια στη φυλακή και μετά έξω. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και ως προς την επιβολή των ποινών αλλά και ως προς την έκτιση των ποινών», ανάφερε.

Πηγή: tvfreaks.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καυγάς Νίκου Χατζηνικολάου on camera με υπουργό - "Θα σας φοβηθώ; Το έχετε χάσει…" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags