Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το ταξίδι στη Σούδα - Ποιος πήγε να νοικιάσει το σπίτι;
Life
| 2021-06-25 07:30:00

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το ταξίδι στη Σούδα - Ποιος πήγε να νοικιάσει το σπίτι;

Sportdog Team
Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το ταξίδι στη Σούδα - Ποιος πήγε να νοικιάσει το σπίτι;

Η ενοικίαση σπιτιού στην Κρήτη και το δημοσίευμα που... ανάβει φωτιές.

Γλυκά Νερά: Νέα ερωτήματα προκύπτουν όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, τόσο για τον τρόπο που έδρασε ο συζυγοκτόνος και τα κίνητρα, όσο και για το αν υπήρξε εμπλοκή τρίτου προσώπου στο στυγερό έγκλημα.

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο ώστε να καταλήξουν αν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο Θ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά σε ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση» αναρωτήθηκε με νόημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-σοκ για τα Γλυκά Νερά: "Από την αρχή φαινόταν - Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι" (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags