Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-σοκ για τα Γλυκά Νερά: "Από την αρχή φαινόταν - Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι" (Vid)
Life
| 2021-06-24 07:36:00

Αποκάλυψη-σοκ για τα Γλυκά Νερά: "Από την αρχή φαινόταν - Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι" (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-σοκ για τα Γλυκά Νερά: "Από την αρχή φαινόταν - Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι" (Vid)

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία. «Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε .

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο προκαλώντας θλίψη για το χαμό της 20χρονης αλλά οργή για τον 32χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο.

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, με τον ίδιο να αναφέρει πως φώναζε από την αρχή ότι «αυτός είναι».

Αρχικά ανέφερε ότι κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει για την υπεράσπιση του οποιοδήποτε ισχυρισμό θέλει, «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη».

«Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε .

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δεν πείθουν ότι ήταν ένα έγκλημά εν βρασμώ ψυχής.

«Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Μετέπειτα συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ακόμη κενά κατά την εκτίμηση του στην υπόθεση.

«Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Παράλληλα τόνισε τα εξής: «Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι».
«Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» είπε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο σπίτι στη Σούδα που ενοικιάστηκε,

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, «ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».

Πηγή: Sigmalive



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το ταξίδι στη Σούδα - Ποιος πήγε να νοικιάσει το σπίτι;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags