Εντάξει, η Μάδεργουελ είναι... Μάδεργουελ, αλλά λόγω των περσινών ο κόσμος του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με την ψυχή του τα πολύ ωραία γκολ των Λάζαρου, Μαυρία, (πάλι αλλαγή και σκόραρε ο μικρός!), Σισόκο και τη νίκη-πρόκριση με 3-0 σε συνδυασμό με το 2-0 στο πρώτο ματς. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, μόλις στο 50` άνοιξε το σκορ τα πόδια λύθηκαν κι οι πράσινοι σκόραραν και δεύτερο κόντρα στους φιλότιμους Σκωτσέζους. Σισόκο στο δεύτερο μέρος, Λάζαρος και φυσικά ο Μαυρίας ήταν κυρίως αυτοί που ξεχώρισαν και πλέον στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με την κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι οφ του Champions League!

Τίποτα απολύτως...

Ως... συνήθως ο Τοτσέ και στο 2` και στο 3` δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να βρει δίχτυα, με τον Παναθηναϊκό να αποκτά από το ξεκίνημα τον έλεγχο και τους Σκωτσέζους να παίζουν φουλ άμυνα με τρία στόπερ! Τέλος πάντων, κόντρα στο αμυντικό τείχος της Μάδεργουελ, οι πράσινοι δεν αντιπαράθεσαν τίποτε φοβερό, πέραν από κάποιες ανολοκλήρωτες προσπάθειες που ξεκινούσαν με καλές προϋποθέσεις.

Το ματς ήταν για... κλάματα, με τους Σκωτσέζους να κάνουν το πρώτο σουτ στο 29` με τον Ντέιλι, ενώ φυσιολογικά είχαν την κατοχή παίζοντας την μπάλα στο δικό τους μισό! Επίσης, για πρώτη φορά πάτησαν περιοχή στο 38` προσπαθώντας να κάνουν φάση... Το πρώτο μέρος έληξε φυσιολογικότατα 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός όφειλε να ανεβάσει στροφές κόντρα στο κατενάτσιο των Σκωτσέζων.

Λάζαρε μου, Λάζαρε μου!

Στο 50` ο Λάζαρος έβαλε επιτέλους το γκολ που ήθελε ο Παναθηναϊκός με φανταστική εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ενώ στο 53` παραλίγο να σκοράρει και ο Βύντρα. Πάντως, ο ρέφερι θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο 58` στο χέρι του Ντέιλι. Α, στο 61` ο Τοτσέ έχασε και το... σύνηθες πλέον γκολ με εξ επαφής κεφαλιά. ΟΚ για να μην τον αδικούμε ήταν και καλή επέμβαση.

Φρεσκάρισμα και γκολάρες!

Στο 70` ο Φερέιρα πέρασε Μαυρία, Κατσούρ αντί των Τοτσέ και Μαρίνου και όπως και στο πρώτο ματς ο 18χρονος άσος με ωραία ατομική προσπάθεια στο 75` σκόραρε και πάλι κι έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο "Πετρογκόλ" μπαίνοντας αντί του Λάζαρου, αλλά το 3-0 το πέτυχε από αριστερά ο Σισοκό βάζοντας το γκολ με το μυτάκι! Στη συνέχεια είχε αποθέωση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ένα ζεστό χειροκρότημα για όλους! Που να `βαζε και ο Ζέκα το τέταρτο!

Σκόρερ: 50' Χριστοδουλόπουλος, 75' Μαυρίας, 83' Σισοκό

Διαιτητής: Στέφαν Στούντερ (Ελβετία)

Κίτρινες: 65' Χάτσινσον

Κόκκινες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (71' Κατσουράνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (78' Πετρόπουλος), Σισοκό, Τοτσέ (71' Μαυρίας)

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Ράντολφ, Χάμελ, Λο, Χάτσισον, Χέιτελι, Ογιάμα, Μέρφι, Λάσλεϊ, Ράμσντεν, Ντέιλι (76' Χίνγκντον), Κάμινς (76' Ανγκόλ).