Επειδή το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και ο Ελευθερόπουλος , που έπαιξε μπάλα στον Ολυμπιακό και πήρε τίτλους την εποχή της παράγκας, ξέρει ότι λέει αυτά που πρέπει να πει και όχι αυτά που πραγματικά συμβαίνουν παραθέτω μία δήλωση του πρώην μεγαλομετόχου του Πανιωνίου Κωσταντίνου Τσακίρη για το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Πανιώνιος Σπύρο Μίχο. Συγκεκριμένα ο Τσακίρης είπε στο panionianea.blogspot.com:

«Πρώτον η ανάλυση των δεδομένων που μου έδωσε η ΠΑΕ δείχνει ότι και να τους δανείσω τα 385.000 ευρώ που ζητάνε πάλι δεν σώζεται ο σύλλογος και θα πάνε τα λεφτά μου... άκλαυτα. Επίσης ο Μίχος μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό είπε στους Πάνθηρες έχω αξιοπρέπεια, δεν θέλω λεφτά από Τσακίρη, προτιμώ από Μαρινάκη».

Η απάντηση στον Ελευθερόπουλο, λοιπόν δόθηκε μέσα από την οικογένεια του Πανιωνίου και ήταν ηχηρή. Και κάτι άλλο. Ο Σάμαρης που αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό και θα μείνει στον Πανιώνιο, για να παίξει δανεικός για ένα χρόνο είναι και αυτός κάτω των 20; Τέτοιο αδειασμα προπονητή από την ίδια του την ομάδα δεν έχω ξαναδεί. Κατά τα άλλα ο Πανιώνιος δεν παίρνει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό. «Ελε πες αλεύρι, ο Τσακίρης σε γυρεύει» Ε ρε ...jumbo που σας χρειάζεται…

Πηγή: leoforos.gr