Facebook Pixel Φωτιές - Κώστας Βαξεβάνης: Χαμός με το post του Κώστα Βαξεβάνη για τις φωτιές στην Ελλάδα και τον Ερντογάν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-08-23 09:00:00

Χαμός με το post του Κώστα Βαξεβάνη για τις φωτιές στην Ελλάδα και τον Ερντογάν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με το post του Κώστα Βαξεβάνη για τις φωτιές στην Ελλάδα και τον Ερντογάν (ΦΩΤΟ)

Τρομερές αντιδράσεις για το σχόλιό του στα social media, μετά τις τεράστιες φωτιές που έκαψαν σχεδόν όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο!

Μία από τις δύσκολες ημέρες του καλοκαιριού έζησε η Ελλάδα χθες, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο 20 άνθρωποι στην Αλεξανδρούπολη, ενώ σε όλη τη χώρα κάηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια και εργοστάσια, τη στιγμή που πυκνοί καπνοί έπνιξαν εκατομμύρια κατοίκους.

Οι τεράστιες φλόγες, οι αμέτρητες εστίας φωτιές σε διαφορετικές περιοχής και οι φυσικά οι μεγάλες καταστροφές, έδωσαν… πάτημα σε πάρα πολλούς για νέες θεωρίες συνωμοσίας και νέα σενάρια, σχετικά με το εάν υπήρξε εμπρησμός κι εάν κάποιοι ήθελαν να «κάψουν» την Ελλάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, εμφανίστηκε ξανά το σενάριο για εμπρηστές από την Τουρκία, αν και πολλοί επέμεναν πως εάν δεν δίναμε τόσα δις για ενισχύσουμε τον στρατό, θα είχαμε τα «όπλα» για να σβήσουμε πιο γρήγορα τις φωτιές.

Αυτό προφανώς σχολίασε με δεικτικό τρόπο και ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης στα social media, με το παρακάτω μήνυμα, το οποίο προκάλεσε και ποικίλες αντιδράσεις!

Ιδού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags