Facebook Pixel Στέφανος Καραβίδας: Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα να θέσουν εκτός την Τουρκία
Life
| 2023-10-31 07:15:00

Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα να θέσει εκτός την Τουρκία

του Γεωπόλδου
Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα να θέσει εκτός την Τουρκία

Ο ελληνισμός μπορεί να λάβει ισχυρό ρόλο...

Την άποψη, ότι η Ελλάδα και η Κύπρος με τη συνδρομή του Ισραήλ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα στην Τουρκία, αφήνοντας εκτός από τα σχέδια της περιοχής εξέφρασε ο Στέφανος Καραβίδας μιλώντας στην τηλεόραση της "Ναυτεμπορικής".

Πως; Φωτίζοντας στη διεθνή κοινή γνώμη τη στάση της Τουρκίας στο μεσοανατολικό. Η Τουρκία υποστήριξε τη Χαμάς! Γραφεία της οργάνωσης βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, όπου μάλιστα υπάρχουν χάκερς που λειτουργούν σε ρόλο μυστικών υπηρεσιών υπέρ των τρομοκρατών. Ο Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες υποστήριξε, ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά απελευθερωτική και ήρθε σε αντίθεση με τη θέση της Δύσης...

Η Τουρκία έτσι και αλλιώς είναι μία χώρα που στηρίζει την διεθνή τρομοκρατία. Ενίσχυσε τους αδελφούς μουσουλμάνους, τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Είναι μία χώρα ταραξίας που έχει διαπράξει γενοκτονίες σε Αρμενίους, Έλληνες, Ασσυρίους και Κούρδους. Είναι μια χώρα που έχει κατοχικά στρατεύματα σε Κύπρο, Βόρειο Ιράκ, Συρία, ενώ έχει στείλει μαχητές σε πολεμικές συγκρούσεις Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Θέλετε να μάθετε και άλλα;

Δείτε την παρέμβαση του Στέφανου Καραβίδα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags