Ο Γουίλιαν Αράο πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν, μιας και μένει ελεύθερος και υπάρχει "χάσμα" μεταξύ των όσων ζητάει ο Βραζιλιάνος άσος και όσα δίνει το Τριφύλλι.

Πολλές ομάδες παρακολουθούν τις εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση του πολύπειρου μέσου και το όνομά του έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως η Κρουζέιρο του Ζαρντίμ και η Ατλέτικο Μινέιρο του Μπερνάρ Ντουάρτε με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Χαμός για μεγάλο όνομα του ΠΑΟ - Μένει ελεύθερος, "φουντώνουν" τα σενάρια

Δημοσίευμα του «Vozes do Gigante», μάλιστα, αποκαλύπτει πως η Ιντερνασιονάλ έχει μπει στο... παιχνίδι και έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στον παίκτη, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του.