Aν και το δικαστήριο πλησιάζει στο τέλοςο ηθοποιός θεώρησε καλό να βρει μια δουλειά εκτός του χώρου για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Για τις 11 Νοεμβρίου πήρε τον περασμένο Ιούνιο αναβολή από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος νεαρών ηθοποιών, αδικήματα για το οποία ο ίδιος είχε σε πρώτο βαθμό καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνήγοροι υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου, δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, με τον ηθοποιό να εξακολουθεί να υποστηρίζει την αθωότητά του για όσα του καταλογίζουν.

Εν αναμονή του Εφετείου, ο πρωταγωνιστής συνεχίζει πεισματικά να αρνείται τις προτάσεις που του γίνονται για τηλεοπτικές εμφανίσεις, σειρές και αλλά και θέατρο, έχοντας εξασφαλίσει τα προς το ζην μεταφράζοντας θεατρικά έργα. Την ίδια ώρα, και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, έχει βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες της οικογένειάς τους, ενώ μέχρι σήμερα και οι δυο τους αποφεύγουν κάθε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης.

Τακτική που θα συνεχίσουν να ακολουθούν μέχρι την απόφαση του Εφετείου. Οι δικηγόροι του ηθοποιού, πάντως, έχουν παραδεχτεί πως ο Φιλιππίδης σκοπεύει να μιλήσει τηλεοπτικά μετά το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας, προκειμένου να γνωστοποιηθούν και οι δικές του θέσεις σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και όλα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του όλον αυτόν τον καιρό.

"Κεραμίδα" για Πέτρο Φιλιππίδη - Τον ακυρώνουν από μεγάλη τηλεοπτική σειρά!

Ο ιδιαίτερος κανόνας των επιτυχημένων συνταγών φέρνει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο προσκήνιο για τις σειρές που αναμένεται να γυριστούν στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βαρόμετρο γι’ αυτή την απόφαση είναι η υψηλή τηλεθέαση που έχει η σειρά «50-50» που προβάλλεται σε επανάληψη. Ο κόσμος δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί από όλη την αρνητική δημοσιότητα και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και γελάει ακόμη με τα αστεία της παρέας των Φιλιππίδη – Χαϊκάλη – Μπουλά.

Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφόρησαν πολλές πληροφορίες για επικείμενη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με εταιρεία παραγωγής για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που φυσικά μετράει για την τελική απόφαση είναι ο φόβος για τα όσα θα συμβούν στο Εφετείο.

Η επικείμενη δίκη του ηθοποιού στο Εφετείο και ο φόβος για ενδεχόμενη καταδίκη του μπορεί να οδηγήσουν σε αδυναμία παρουσίας του στα γυρίσματα και να καεί μια παραγωγή χωρίς να φταίει το σενάριο ή οι αντίπαλοι στις ώρες προβολής.

Τα υψηλά νούμερα που καταγράφει το «50-50», πάντως, δίνουν έξτρα κίνητρο σε παραγωγές και κανάλια. Προς το παρόν, όμως, τα ΜΜΕ λογαριάζουν τα έσοδα του Φιλιππίδη από την προβολή της παλιάς επιτυχίας. Υπολογίζεται ότι βγάζει 200 ευρώ τον μήνα.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Η πρώτη στην Ελλάδα: Διάσημη ηθοποιός κατάλαβε τον Φιλιππίδη 20 χρόνια πριν

Δεν μάσησε τα λόγια της έμπειρη ηθοποιός για σκηνικά που είχε ζήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-τετ» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξήγησε τον λόγο που εδώ και μια εικοσαετία δεν έχει επιλέξει να συνεργαστεί μαζί του, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε άλλωστε και στη φυλακή και η γνωστή ηθοποιός ανέφερε για αυτό το γεγονός ότι είναι θλιβερό, είτε είναι αθώος, είτε ένοχος, κάτι που ισχύει για τον οποιοδήποτε.

Η έμπειρη ηθοποιός δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί του και για αυτό δήλωσε πως δεν είναι τυχαίο, καθώς είχε δει εδώ και πολλά χρόνια μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία δεν ήθελε να είναι μέρος. Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να εκτεθούν, το θεωρεί υπέρβαση και παραδέχθηκε πως στη δουλειά της ακούγονται σκληρά πράγματα στις πρόβες.

Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου έκλεισε λέγοντας πως δεν πρόλαβε να δει ακραία πράγματα από τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη, αυτά δηλαδή για τα οποία δικάζεται, όμως τόνισε πως φρίκαρε με τα νεύρα που είχε και παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να εργαστεί σε τέτοιες εντάσεις.