«Κανένα θέμα υγείας δεν υπάρχει με τον Πρόεδρο της Intracom και της Intralot κ. Σωκράτη Κόκκαλη».

Αυτό διευκρίνισαν χθες την ώρα της συνεδρίασης, πηγές προσκείμενες στον επιχειρηματία με αφορμή φημολογία που αναπτύχθηκε στο χρηματιστήριο, ότι κάτι συμβαίνει με τον Πρόεδρο.

Σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης έχει ραντεβού με την ηγετική ομάδα της Intralot στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι.

«Ο Πρόεδρος είναι εξαιρετικά στην υγεία του» δήλωσε στο mononews πηγή που συνομιλεί καθημερινά μαζί του.

Intime / LATO KLODIAN

Red alert

Είναι βέβαιο ότι έχετε δει στα Social media video με πρωταγωνιστές εφοπλιστές και επιχειρηματίες όπως ο Χάρης Βαφιάς ή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να σας…κάνουν μάθημα πως θα κερδίσετε  λεφτά.

Προφανώς πρόκειται για μια κακόγουστη διαφήμιση αλλά εσείς ακούτε fake τους συγκεκριμένους να σας λένε πως έγιναν πλούσιοι.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε πρόκειται για ψεύτικες διαφημίσεις από συγκεκριμένα λαμόγια της αγοράς, που λανσάρουν τις επενδυτικές τους προτάσεις.

Μάλιστα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με ανακοίνωση της εξηγεί ότι «υπέπεσαν στην αντίληψή της ψευδείς και παραπλανητικές διαφημιστικές αναρτήσεις σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στις οποίες γνωστά πρόσωπα ή διασημότητες (πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της τηλεόρασης) φέρονται να δηλώνουν ότι επένδυσαν με μεγάλη επιτυχία ή και να συστήνουν επενδυτικά προϊόντα υποσχόμενα υψηλές αποδόσεις.»

Intime

Οι εν λόγω αναρτήσεις αποσκοπούν στην παραπλάνηση και εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και προφανώς δεν έχουν σχέση με τα πρόσωπα αυτά.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εφιστά την προσοχή των επενδυτών στην αξιολόγηση των εταιρειών (με τις οποίες προτίθενται να συνεργαστούν ή συνεργάζονται) σχετικά με το καθεστώς αδειοδότησης και εποπτείας τους.

Πηγή: mononews.gr