Ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίστηκε και πλέον περιμένει τη δίκη του για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο ποινικολόγος μίλησε στον ΑΝΤ1 και ευχήθηκε να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με την κ. Πολυζωγοπούλου για τα παιδιά του ενώ υποστήριξε πως ξεκίνησε θεραπεία.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει μια εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου. Και από εκεί και πέρα είμαι στα επαγγελματικά μου καθήκοντα και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, από το κέντρο, που ορίζει το βούλευμα, όχι, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη», πρόσθεσε.

Και μπορεί να αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο οι περιπέτειές του δεν έχουν λήξει! Διαβάστε περισσότερα στο Instanews.gr