Facebook Pixel «Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΠΑΟ»
Life
| 2012-09-30 16:46:00

«Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΠΑΟ»

«Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΠΑΟ»

Ο Άντι Πάνκο στάθηκε στο δυνατό ματς με την Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» και στη βαυαρική πρωτεύουσα ενώ μίλησε και για τον Στέφαν Λάσμε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog ο Άντι Πάνκο

Είμαστε στη Γερμανία, φεύγουμε με προορισμό την Ελλάδα μετά από δύο ακόμη φιλικά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, αφού παίξαμε λίγες ώρες μετά την άφιξή μας στο Μόναχο, αλλά και γιατί πάντα είναι καλό να αντιμετωπίζεις ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα, διαφορετικές χώρες και υπό διαφορετικές συνθήκες. Μας έδωσε μια πολύ καλή «προπόνηση» και μια άλλη οπτική. Είδαμε ότι υπήρχαν κάποια πράγματα που έπρεπε να διορθώσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, μια καλή ομάδα, από τις καλύτερες στη Γερμανία, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ως ομάδα, παρά το ότι είχαμε δύο απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Η ομάδα μας δεν ήταν πλήρης, αλλά παρά το γεγονός αυτό παίξαμε αρκετά καλά, διορθώσαμε τα λάθη που είχαμε δει από τον πρώτο αγώνα και πιστεύω ότι γενικά παίξαμε καλά.

Ήταν σκληρό παιχνίδι, δυνατό, με πολλές επαφές. Και ξέρουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας νικήσουν. Είναι φυσιολογικό. Ιδιαίτερα, όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα από τη γερμανική λίγκα στη Γερμανία. Είναι ένα διαφορετικό είδος μπάσκετ, με περισσότερες επαφές, ελεύθερο και με διαιτητές από τη χώρα… Δεν έχει σημασία όμως. Και στην Ευρωλίγκα θα υπάρχουν δυνατά παιχνίδια. Οπότε κανείς δεν μπορεί να κάνει παράπονα. Δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό. Ταξιδέψαμε στη Γερμανία για να παίξουμε δυνατά και αυτό κάναμε, παίρνοντας δύο νίκες, το οποίο είναι θετικό. Στην προσπάθειά μας άλλωστε είχαμε και βοήθεια. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν δίπλα μας. Είναι εκπληκτικό το πόσους φιλάθλους έχει η ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία. Είναι φανταστικό! Χωρίς αμφιβολία οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Είναι γεγονός!

Επιστρέφουμε στην Ελλάδα ανυπομονώντας πλέον για την άφιξη και του νέου μας παίκτη, του Στεφάν Λάσμε, αλλά και την έναρξη των επίσημων αγώνων. Μίλησα με τον Στεφάν μία-δύο φορές. Τον ξέρω από την Ισπανία. Παίζει και ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ. Είναι αθλητικός, είναι καλός στα κοψίματα, είναι ριμπάουντερ, αμυντικός και σίγουρα θα μας κάνει πιο δυνατούς γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους: Παίζει σε δύο θέσεις, μπορεί να παίξει άμυνα, τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, ξέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ… Μόνο βοήθεια μπορεί να μας προσφέρει. Και όλα αυτά με τα επίσημα παιχνίδια να πλησιάζουν επιτέλους. Η ομάδα είναι έτοιμη πιστεύω. Μετά από τόσες σκληρές προπονήσεις και μια τόσο μακρά περίοδο προετοιμασίας, ανυπομονούμε για τους επίσημους αγώνες. Απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι δύσκολα. Σίγουρα θα θελήσουν να μας νικήσουν, αλλά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα…

Αυτά για την ώρα…

Ανυπομονώ να σας δω στο ΟΑΚΑ,

Άντι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags